Träna

Min uppgift idag är att åka buss till stan, träna, åka hem igen. Sitter och funderar om jag ska palla mig iväg. Orkar verkligen inte.. Undrar hur arga dom blir om jag inte gör det.. Vi ska rida imorgon. Jag kanske inte får följa med om jag inte tänar idag. Men det vet jag att dom inte kommer att säga.. Men jag vill det. Då har jag lixom tagit mitt straff. Hon är tidigt än.. Jag kommer nog iväg..

Helvetet åt båda hållen

Just nu är jag i helvetet. Antingen gör jag inget och mår skit. Eller så gör jag allt jag ska och mår skit. Det första helvetet kommer att vara ett helvete för alltid. Det andra helvetet ska bli bra. Det är det helvetet där jag gör allt jag tycker är jobbigt. Där jag inte undviker. Jag har ingen annanstans att gå. Men jag vill vara på andra sidan. Jag vill vara där det är bra. Och jag vet vilket helvete jag ska gå igenom och jag Ska gå igenom det. Men det är tungt. Idag, (tacktacktack!!) fick jag ledigt. Men idag har jag alltså kunnat slappna av. Och jag är så trött. Jag vill sova en vecka minst. Idag har jag hunnit känna efter lite igen och jag är ett äggskal igen. Jag är skör. Det känns som att jag skulle kunna börja gråta när som helst.
Jag kan bli irriterad väldigt lätt. Och jag tar åt mig mycket. Av alla djävla småsaker. Jag är ledsen.

Hur länge orkar man gå i helvetet?


Cool LilyLady


Lily Allen


lilyallen

(Lily Allen - Smile)
When you first left me,
I was wanting more,
But you were f***king that girl next door,
What did you do that for? (do that for)

When you first left me,
I didn't know what to say,
I'd never been on my own that way
Just sat by myself all day

I was so lost back then,
But with a little, help from my friends
I found the light in the tunnel, at the end
Now your calling me up on the phone
So you can have a little whine and a moan
And its only because your feeling alone

CHORUS:
At first, when I see you cry
Yeah, it makes me smile
Yeah, it makes me smile
At worst, I feel bad for a while
But then I just smile
I go ahead and smile

Whenever you see, you say that you want me back
And I tell you it don't mean jack,
No it don't mean jack
I couldn't stop laughing,
No, I just couldn't help myself
See ya messed up my mental health
I was quite unwell

I was so lost back then,
But with a little, help from my friends
I found the light in the tunnel, at the end
Now your calling me up on the phone
So you can have a little whine and a moan
And its only because your feeling alone

Lev livet för fan

Gå inte år efter år utan att göra nåt. Utan att vara lycklig. Gör dig lycklig! Har ett motto som pappa brukar säga, varje man är sin egen lyckas smed. Det är så. Förstå det! Det är DU som bestämmer vad du ska göra. DU har Ditt öde i dina händer. För Din skull, dra inte ursäkter om livets orättvisor. Livet är orättvist. Det finns inget annat att göra än att acceptera det. Men om du sitter i skiten, Ta dig ur den!

Lär dig att leva med dig själv. Vänner kommer och går. En del går inte. Men då har man tur. Du måste kunna stå på egna ben. Jag säger inte att ensam är stark, men att aldrig kunna vara ensam är svag. Du är ditt eget sällskap Hela tiden. Tyck om dig själv!
Var din vän.

(Hade speciellt en del i åtanke.)


Fick G på svenska provet. Novellanalysensaken. Och har klarat alla pärmarna nu. Men kan dom inte än. Snart..



Ta inte dig själv på för stort allvar..


Historiaprov

Det gick bra. Tror jag. Jag skrev iaf massor. Jag hade ont i handen när jag gick därifrån, och jag gick bland de sista. En kvart innan tiden tog slut, men jag Orkade inte skriva mer.
Sen gick jag och tränade. I jag har hunnit med att städa idag. Helt fräsht nu! Har tvätttid imorgon med. UNDERBART! jag har massa tvätt...


förbannad

Det finns en reklam nere på stan där det står "stay chich". Det är en reklam för skor. Det sitter en tjej på dass eller nåt, med en lång klänning och byxorna och trosorna vid fötterna. Man ser inget. Men det gör mig upprörd att hon ska ha trosorna nerdragna. Det känns fel. Jag hörde på radion, det var en tjej på p3 som filosoferade om nåt. Hon sa iaf att det är ok enligt samhället för 13 åringar att ha tröjor som det står pornstar på. Då reagerade jag. Är det så?!
Och nu kommer jag ihåg en gammal video med Eminem. Minns inte riktigt vad det handlade om men jag var väldigt upprörd minns jag. Det var typ att han drogade en tjej och våldtog henne i en bil. Man såg tjejens ansikte tryckas upp mot rutan. Det kunde iaf tolkas så. Och så ser jag vidare på Mtv. I väldigt många videos är det nästan nakna tjejer som står och åmar sig för en kille. Och jag undrar hur i helvete ingen kan bry sig?! Hur kan man rycka på axlarna och gå vidare? Gör någon något åt detta?
Vilka effekter har detta?
Alla unga tjejer som mår piss och har riktigt dåligt självförtroende för att de inte duger. För att de inte ser ut som man ska göra. Inget är rätt. Brösten för små, läpparna för små, låren för tjocka, midjan för bred.
Media skapar ett skönhetsideal. Är de någon som inte håller med om det? Hur kan man tillåta att ett sådant skönhetsideal får skapas?! Hur kan Alla gå MED PÅ DET!?
Media har ett ansvar.
Det är så mycket som når fram till barn och ungdomar genom media. Tycker inte ni det är obehagligt när en tolvåring skriker efter dig "vill du ha hjälp att knulla"?
Sextrakasserier. Dom snackar om det på tv. Gymnasieelever som säger att dom inte vill ha det så. Men varför gör ingen något? Vet ni hur mycket som sägs i låttexter? Vet ni vilken skit en del snackar? Och fattar ni vilken genomslagskraft dessa låtar har? Jag har massa mer att säga, men jag kan inte formulera det. Någon annan kväll kanske jag orkar.

Det där med låttexterna och media å sånt. Jag fattar att man inte kan hindra sånt och det vill jag väl inte heller. Det handlar om demokrati och yttrandefrihet. Men något måste man ju kunna göra? tvprogram som visar en annan sida kanske? Det måsta finnas Fler källor till annorlunda tänkande. Så det når fram.

Och jag kanske är en hycklare... Jag har badat idag. I badhuset. För första gången på flera år. För att jag hatar min kropp. Jag skäms över den. Jag tycker den är ful och äcklig och borde inte visas utanför min lägenhet. Jag lider med alla som måste se mig. Hur tror ni jag vill se ut?
Gissa..
pamela

Födelsedagsfest och terapi

Dom senaste dagarna har min teraput Terroriserat mig. Ni anar inte vad hon får mig att göra. Men det absolut värsta av allt är att på måndag ska vi bada. I ett badhus. I ett Badhus!
kort om detta.

Firade S igår! S, V och jag. Jag lagade mat och dukade helt fint. Är stolt facktiskt=). Sen åkte vi till class. Var tomt rätt länge. Inget drag alls. Vi blev lite oroliga ett tag, men sen kom det människor.. Det var superkul! Jag har aldrig dansat så mycke som igår. När de stängde och vi skulle gå, kunde jag knappt styra benen. Och snacka träningsvärk imorse! Jag tror att S hade roligt med. Det som är viktigast. Grattis lilla gumman! Eller stora gumman nu ju.. Helt myndig och allt=)!

Idag och imorgon ska jag plugga. Har prov på tisdag. Det kommer gå åt helvete. Men jag ska iaf göra mitt bästa.


Dukningen!


so drunk..

Utan dina andetag

(Kent - Utan dina andetag)
Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag

Jag har historia imorgon. Jh ska hämta mig. Jag är Riktigt nervös. Jag föstår inte hur det här ska gå. Jag menar, även om det går nu, hur ska det gå sen? Hur ska jag kunna fortsätta själv?
Jag kände mig helt glad, nästan full. Det var en helt konstig känsla.. Sen bara boom, så blir allt.. meningslöst. Och jag ska köra imorogon.. Hur ska det gå? Jag måste våga säger han. Jag är livrädd för att göra fel. Jag ska göra fel säger han. Det är inte hela världen om jag gör fel. Men det är så fruktansvärt läskit! Jag vågar inte. Jag kommer fan inte kunna ta körkort. Jag vågar ju inte göra nåt själv. Jag vågar inte lita på mig själv.

Lisa har somnat i mitt knä.. i mina armar.. Jag får skriva försiktigt, så jag inte väcker henne..

Underbara Lisa

Hon är så söt. Hon kommer när jag ropar. Hon hälsar med sin kind mot min när jag kommer hem. Hon spinner när jag vaknar på morgonen. Hon får mig att skratta när hon leker. Hon jagar sin egen svans!

Jag gick på historian idag. Och tränade efter. Var helt slut efteråt. Och i eftermiddags och ikväll har jag städat.. Har en del kvar. Men känns mycket fräshare nu.
Igår körde jag. Ska försöka fixa kortet nu. got to..
Känns tryggt nu, Sn står lixom och håller ett skyddsnät för mig. Men jag ska ju bygga mitt egna skyddsnät. Hur gör man det?

Imorn ska jag tvätta. Och städa. Och plugga. Har historiaprov nästa vecka. Och har ju som sagt missat en Hel del.. Och på svenskan imorn ska vi skriva en analys på lektionstid. Känner mig rätt lugn inför det. Jag skriver på mitt sätt känns det som.
ÅH! vi ska rida islandshäst! Nån helg. C, V, Sn, J och jag=D. Ska bli så kul! Längesen jag red nu. Ska rida för Sn nån dag med. Jag tar kritik bäst från henne. Roligare med henne.
Lisa fick förästen godis av sin kompis idag. Och hon tyckte det var så gott.

Ska bli så kul på fredag. S fyller år och jag ska koka lax å duka fint och så ska vi äta och sen å gå ut. Längtar till class... Dansvänliga roliga class.. Synd att inte hemsidan funkar.

Suck. Är jag så odjup. Eller opoetisk? Har ju inget att skriva.



Blått!

Varit hemma i helgen. Gick inte ut i kalmar. Hade mysit framför tvn istället. 
På lördagen fick jag följa med till Ölands Djurpark. Perfekt väder, lite folk. Djur som orkade röra på sig.
Jättemysigt!=)



    



Sports i växjö är Trist. Det var inte alls mycket folk som dansade. Men jag ska inte strunta i växjö föräns jag provat grace och loft.
Gjorde bort mig totalt. En glashylla på MCdonalds ramlade. Såå generad!

Imorn ska jag köra. Usha. Sn hämtar mig kvart i tio. Åh, vill försvinna. Men det är ju bra... Förra veckan när de sa att de skulle ta tag i det, var det Jättebra. Men nu börjar det. Det är läskigt.

Valde mellan miljöpartiet och centern. Blev i sista minuten centern. De är gröna. Och det blir ny regering. Men jag Räknar med att sossarna kommer igen nu! Det är super att persson avgår. Förnya politiken med nu. De måste anpassa sig till ett mordernare samhälle.

Köra imorgon.


Sova lite.

Lisa har varit jätte kelen denna helgen!

Noll

gaah! hade skrivit värsta långa inlägget så pajar internet explorer.

Iaf så har det hänt en stor grej idag känns det som. Hade samtal med både T och Sn idag. Gick dit och trodde jag skulle får Världens utskällning. Men det fick jag inte. Istället ska Sn vara jättemycket med mig den närmaste tiden. För att verkligen få iväg mig. Få mig att göra allt det jobbiga. Jag vill verkligen vara på andra sidan nu. Jag Vill inte vara kvar här!

Men ibland kommer ensamheten över en.

Imorse kom V och hjälpte mig fixa iordning här.. Mest hon som fixade facktiskt. Så var hon smakråd åt mig om vad jag ska ha på mig på fredag och lördag. Kalmar sen Växjö. Ska bli så kul! Hoppas bara jag hinner umgås lite med mamma och anna med.. Saknar dom så... och lilla blondie..

Min söta söta kompis blir kär i så svartsjuka pojkar.



Världens just nu bästa låt.

(Kent - Noll)
Och Du tystnar om natten
Du är lättskrämd kan inte låta bli att le
Din bästa vän är elektriciteten
och så tänder Jag ljuset
Trots att Du hatar att klä av dig när Jag ser
alla platser som sommarsolen svek

När Du är tunn som luft
Så är Du nästan perfekt
Du gör mig lugn när alla ljusen har släckts
Bara en sekund då är Jag nästan perfekt
kom gör mig lugn Jag klär i din andedräkt

Och Du tystnar om natten
Du är mörkrädd kan inte låta bli att le
Åt alla saker Jag aldrig ser

Du är tunn som luft
Du är nästan perfekt
Du gör mig lugn när alla ljusen har släckts
Bara en sekund då är Jag nästan perfekt
Du gör mig lugn Jag klär i din andedräkt
Du gör mig lugn Du är nästan perfekt

Om Jag förlorar dig
Så förlorar Jag synen
Om Jag förlorar dig
Då har Jag ingenting kvar
Förlåt mig men Du är allt Jag har



Vill inte

Jag vill verkligen verkligen av hela mitt hjärta inte gå på historian imorgon...
Jag ska verkligen verkligen försöka gå endå. Jag SKA. Åhh... Varför Varför är det så svårt?

Har försökt fixa bakgrunden här... Forsätter å fixar och fnular senare..
Gick på svenskan idag! BRA till mig! Lagade mat med V och C idag med. Använde helt fina uppläggningsfat och mina nya servettringar å allt. Så mysit!
(Ni är fina vänner.)

ååh, nu är klockan tio över tolv... jag vill inte sova.. Vill inte vill inte vill inte....

Hur ska det gå för mig? Mitt veka lilla as.. Suck.
Men jag skrev ju iofs novellanalysen igår....

Jag vill vara fem år och krypa upp i mammas famn.

ps





Stulet nyår

JA! jag skrev ja ja ja, yes..=)... Så skönt. Nu har jag iaf åstadkommit något. Jag gick inte på historian imorse. Har fruktat utskällning hela dan. Pappa gnällde lite...
Men imorn ska jag gå på svenskan och jag har gjort läxan och den e fanimig okej.
Vi skulle skriva en analys av novellen Stulet nyår alltså.

Jag har skrubbat mitt badrum idag också. Inte gjort det ordentligt sen jag flyttade in å det känns otroligt skönt och befriande att Veta att varje skrumsle är rent. Nu har jag bokhyllan kvar och sovrummat att få ordning i... Vet lixom inte riktigt vad jag ska göra... Möblerna är inte riktigt min stil lixom.
Men härda ut, min genialiska inredahjärna kommer självklart på en strålande perfekt lösning.

Ska gå ut och gå sen. Det är så skönt. Jag har inte tränat på hela veckan och inte förra heller, så jag behöver verkligen de promenaderna. Nu börjar jag längta till gymet. Jag vill vara sådär slut och genomsvettig och stolt över mig själv. Ska som sagt bara ta mig dit också.
Världen utanför lägenheten är stor, oändlig och mörk.

Tårta och fiskedamm

Så mysigt. Firade J idag. Gjorde så fint med ballonger och serpentiner och allt... Hade nya fina karamellfärgade ljuslykor med. Det har varit en så trevlig dag idag! Vi gick i skogen med, jag, V, C och S.
Så mysigt! S kommer med till utsluss snart... BÄST!

Har lixom förträngt morgondagen idag. Vill inte att det ska bli måndag. Jag harinte skrivit den andra novellanalysen än. Jag ska köra imorn. Kristianstadsbor håll er inne!
Men jag ska ju in e spelet igen. Jag ska klara det. Men nu står jag på randen och tvekar igen. Det är då de tinte går. Det måste bli jävlar anamma.

(Saybia - The second you sleep)

You close your eyes
And leave me naked by your side
You close the door so I can't see
The love you keep inside
The love you keep for me
It fills me up
It feels like living in a dream
It fills me up so I can't see
The love you keep inside
The love you keep for me

I stay to watch you fade away
I dream of you tonight
Tomorrow you'll be gone
It gives me time to stay
To watch you fade away
I dream of you tonight
Tomorrow you'll be gone
I wish by God you'd stay

I stay awake
I stay awake and watch you breathe
I stay awake and watch you fly
Away into the night
Escaping through a dream
I stay to watch you fade away
I dream of you tonight
Tomorrow you'll be gone
It gives me time to stay
To watch you fade away
I dream of you tonight
Tomorrow you'll be gone
I wish by God you'd stay



Jag vill va normal.
Jag vill inte kämpa.
Jag orkar inte.
Jag vill vara om tio år.
Och må bra.

Snart är det ny vecka

Först och främst. Kent räddar.

Sophie har börjat blogga! Kul=).. Nu ska vi bara få med C med..
Idag har jag varit på utflykt till havet.. Var inne i några affärer. Det mesta stängde när vi kom dit dock. Åkte till willy på vägenhem iaf, och fick köpt mjölk och yoghurt.. Nu klarar jag mig en vecka till!
Åker ju hem nästa helg. Måste rösta. Ska bli så skönt... Saknar mamma och anna och blondie.
Åker till kalmar på fredagen, ska träffa en vän, vi ska festa.=).
Kommer till växjö på lördagen. Då ville Vk träffas. Så det gör vi nog. Ska bli kul. Fast hon får kanske komma hit istället nån dag. Måste umgås med mamma å anna med. Vi får se hur vi löser det=P..

Såg film med. Så gungade vi. SÅ ROLIGT! Varför slutade man gunga?
C och V gjorde akrobatkonster på nån sån där... stålsak... som e på lekplatser... där man ska häng aupp och ner. Å dom djävlarna! dom retas hela tiden, jag är jättemörkrädd, och så säger de masa läskiga ord och gör läskiga ljud. Ni Anar inte hur mörkrädd jag är. Och hur många gånge rjag gått igenom det. Att få bort det. Fattar inte att jag vågar bo själv i lägenhet. Jag är Modig! Fast jag har ju lisa=)

loppisen jag trodde var idag är imorgon. Och den ska jag på=)..KUL!

Men i övermogon börjar en ny helvetesvecka. Önska mig lycka till... Jävlar anama? kommer det?
Darrar. Detta är ännu läkigare än brunnar.
Ne nu måste jag röka. Orkar inte bry mig om det mer. Slutar senare.

blondie

Bra dag

Vaknade sent. Väldigt sen, vänt dygnet lite. Får fixa det på måndag. För jag Ska fixa det.
Lite jävlar anamma lixom. (snackar om allt annat me.)
Var ute på orana. Det var mysigt. Vi åt glass och såg på tv.. Inte så många där idag. Lungt och skönt..
Gick hem från rc, lagom långt för en kvällspromenad.
C bjöd hem mig, hon och V bakade. Helt mysigt. Så satt vi och spelade kort och lyssnade på bra musik.

Ska kanske på loppis imorn... Roligt=).

Lisa gillar inte mina lampskärmar. Hon dödar varenda en.

Nu ska jag göra varm chokladmjölk och dricka det framför tvn med mitt duntäcke!


Sent flum


Huvudvärk när man gråter

Kent lugnar. Underbara Kent. Dumma struktur. Det går inte. Det är för mycket. Jag klarar det inte.
Dom bara vänder sig om och hugger. Och bakbinder mig, för allt jag säger är undvikande. Hela jag är inställd på att undvika. Jag är förprogramerad. 

        "Det här är inte okej, det är inte okej ellinor. Nu blir jag arg."
                  "Vi låter dig inte backa, det stjälper dig bara."

All min vilja försvinner, all ork. Vafan ska jag göra?! DET GÅR INTE!
Det är för svårt, det går inte.

Ååh, skjut mig, kör över mig, slå ner mig, Gräv ner mig, glöm mig! Ignorera mig och låt mig dö.
Fy fan vad jag är patetiskt.
Jag ser er inte. Jag är bara i min svarta värld nu. Och allt jag ser är hur alla hatar mig. För hur kan de göra annat?
Dom säger "flyg, flyg flyg, FLYG! Vi låter dig inte backa." Jag kan inte flyga.

Historia

dumma satans helvetesskithistoria. Vill inte vill inte vill inte.
Orkar inte.

skriet

Underlig dag

Jag mår bra nu.. Det känns lungt lixom. Pratade med T idag.. Wow lixom, jag har haft en sak ja vet att jag måste göra i bakhuvet ett tag nu, och hon sa "tänk inte på det". Det räcker om du går dit.
Alltså det handlar om att räcka upp handen och säga nåt på historia. Det är riktigt jobbigt, alltså måste jag göra det. Men jag behöver inte det. Inte nu. Hon såg nog att det var riktigt jobbigt. Vågade säga sånt jag inte vågat på flera veckor. Känner mig så lättad. Vi kollade på mitt schema med. Känns skönt, börjar få struktur. Underbara STRUKTUR!

En dålig sak är att jag har rökt rätt mycket idag... Fy på mig. Får komma igen...

Vi lagade mat idag. Alla tre, jag, V och C. Mysigt=) Fick lite städat då på köpet, efterssom jag fick panikdamsuga,torka,slänga in allt i sovrummet. Skönt!
Bra sak alltså. Lagad mat, sällskap, städat. Jäkla massa plus!


Idag vill jag också tala om vilka som är världens bästa serier. 
 

på tredje plats

NCIS


på andra plats

STAR TREK


på första plats!!!

THE SIMPSONS


HAHA

John invited his mother over for dinner. During the meal, his mother
couldn't help noticing how beautiful John's roommate Julie was. She
had long been suspicious of a relationship between John and his
roommate, and this only made her more curious.

Over the course of the evening, while watching the two interact, she
started to wonder if there was more between John and the roommate
than met the eye. Reading his mom's thoughts, John volunteered,
"I know what you must be thinking, but I assure you,
Julie and I are just roommates."

About a week later, Julie came to John and said, "Ever since your
mother came to dinner, I can't find the beautiful silver gravy ladle.
You don't suppose she took it, do you?" John said,
"Well, I doubt it, but I'll write her a letter just to be sure."

So he sat down and wrote: "Dear
Mother, I'm not saying you 'did'
take a gravy ladle from my house, and I'm not saying you 'did not'
take a gravy ladle. But the fact remains that one has been missing
Ever since you were here for dinner. Love, John"

Several days later, John received a letter from his mother which
read: "Dear Son, I'm not saying that you 'do' sleep with Julie,
and I'm not saying that you 'do not' sleep with Julie. But the fact
remains that if she were sleeping in her own bed, she would
have found the gravy ladle by now. Love, Mom"

Moral Of The Story:
Not only are moms smart, but they're always
two steps ahead of everyone else.

Trivs bäst ensam hemma

med Lisa. Jag tände några värmeljus som hon blev nyfiken på. Hon fick gå fram och
kolla på dom. Men hon gick inte så nära att hon brände sig. Smarta söta katt.
Jag är så glad att jag har henne. Jag tänkte härom natten att jag skulle bli så
förtvivlad om hon skadade sig.. eller dog. Hon får inte det.
Hon är verkligen ljuset i mitt liv. Så glad och kelen när jag kommer hem.
Så varm och skön på morgonen. Min Lisa.



Jag ska kanske på loppis imorgon. Om det går. Då kommer de förbi och hämtar upp mig. Men efter det ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt. Jag har så mycket i lägenheten jag måste fixa och ta itu med. 

Var ute på orana idag. Var inte så kul. Hade fått ut mer av dagen om jag stannat hemma känner jag. Rökte FYRA cigg idag med. Fan lixom. Jag var nere på noll om dan, nån varannan var tredje dag. Nu Får jag inte röka. Jag Vill inte röka.
När jag inte har rökt Alls på fyra veckor så ska jag tatuera mig. Det ska bli min belöning. (Däremot kommer jag säkert inte ens våga gå dit och beställa tid..)

Skola. Historia på tisdag. Jag hatar tisdagar. Och torsdagar. Åh, varför ska allt vara så svårt?! Om och om igen måste man kasta sig ut bara för att landa på cement. Fy fan, vet ni vad ångest är? Vet ni hur den river i kroppen och Vägrar släppa taget om din strupe? Eller när paniken kommer på natten kl tre för att för varje minut är du närmare Helvetet?
Eller på svenskan, när han säger "vi läser novellen tillsammans". Vet ni hur man kan bli alldeles iskall och jättevarm samtidigt?

Underbara hemma. Ensam själv hemma.