Personlighetstest

Unik
Grattis! Du har lyckats! Du har inte fastnat i Svensson-fällan, men du har inte heller lurats att skilja dig från mängden genom att apa efter alla andra som försöker skilja sig från mängden. Du är helt enkelt unik! Fira med en riktig brakmiddag, ett pyjamasparty, eller några omgångar rektal ägglöpning.



TESTET


(Övriga resultat * Diffus * Mes * Mjukis * Clown * Stofil * Schizofren * Svensson * Galning * Kallhjärtad * Elaking * Djävulsk)

Familjen på besök och Malmö högskola

Helgen har varit jättemysig. Iaf söndagen. Då kom mamma och Anna på besök. Mamma och jag drog iväg direkt på shoppingtur. Vi hann med biltema, rusta, duka outlet och willys. Hittade jättefina, billiga tavellister på rusta som jag tänkte få upp i köket. Så kan jag ha kokböcker och färska kryddor å sånt därpå.. Och på willys fyndade jag kycklingfile för 39 kr som jag tjatat om hela veckan. De e grymt billigt! När vi kom hem sen så lagade mamma och jag lasagne av köttfärsen jag hade i frysen. Den blev jättegod=). Och det var jättemysigt att laga mat med mamma. Och kräsna Anna åt av lasagnen, så då kan den inte ha varit så tokig!
När det hade blivit mörkt ute såg vi på mamma mia, musikalfilmen. Den va faktiskt bra! Charmig=). Bra musik såklart..
Sen fick de tyvärr åka hem..
Åh! De hade med sig en urläcker kruka som jag tror kommer från mormor. I porslin, röd till färgen och flätad i texturen. Kommer kanske upp bild så småningom.

Idag har det varit en lugn skön skoldag. Matten har äntligen lossnat igen! Jag började känna mig riktigt trög. Det går verkligen snabbt när man börjar tvivla på sig själv och självförtroendet sjunker. De e inte kul alls. Men nu börjar ja klättra uppåt igen=). Det var som vanligt idrott idag med och det var som vanlig nice. Lärde mig lite nya moves när vi spelade minitennis. Och jag gjorde faktiskt ett mål på fotbollen!

Imorgon ska jag stiga upp kl fem. Klockan fem! Så jag hinner med bussen från önenstad som går 06.20. För från stan sen går tåget mot malmö 07.20. Vi är alltså några från skolan som ska till malmö högskola på studiebesök. Det ska bli jättekul! Och spännande. Men de e väldigt tidigt. Jag hoppas jag vaknar. Ska lägga mig nu strax..
Och på kvällen imorn är de gitarrkurs som gäller. Missade ju förra tisdagen, som skulle varit andra gången då jag prioriterade naturkunskapsprovet. Jag tror att jag kanske, om jag har tur, hinner. Annars får jag väl komma lite försent.

Och snart är det ju halloween. Då ska jag på maskerad. Jag har funderat lite kring vad jag ska klä ut mig till. Jag har snuddat i tanken vid Sandy i Greese och vid Marilyn Monroe. Men nu tror jag at tjag har landat vid pirat. Kanske. Har nån nåt tips?

Min sötnos har varit iväg nu jättelänge. Och idag är det.. fem dagar kvar tills jag får träffa honom. Det känns som så superlång tid!Jag längtar, längtar till helgen..






Kär

Jag har en fin nyhet till er=).
Jag har träffat en underbar man och vi är tillsammans.
Jag går på fluffiga rosa moln..


Hmm.. försöker komma ihåg vad som har hänt sen sist. Jag får minsann skylla mig själv när jag uppdaterar så sällan. Vi har haft några lediga/halvlediga softa skoldagar, då lärarna haft möten.
Har jobbat lite och ska förmodligen jobba hela lovet.
Har haft massa skolgrejer. Vi läser Brave New World på engelskan som ska vara klar nästa vecka. Men de e nog under kontroll. Blev precis klar med samhälleuppsatsen som skulle lämnats in idag. Men vi var några stycken som fick uppskov till imogron. Hade historiaprov i fredags som gick dåligt. Hade 43 av 54. Och det var ett rätt lätt prov. Är irriterad på mig själv.. Men får ta nästa. Hade naturkunskapsprov igår som gick lite bättre tror jag. Vi har inte fått reda på resultaten än, men jag har större förståelse om jag missar poäng på de provet. Drömde om joner och atomer och kemiska beteckningar den natten. Allt var huller om buller..

Hmm.. Såg Patrick 1,5 i lördags med min sötnos. Den var helt ok.. Mysig och småcharmig. Inte hysteriskt rolig, men rolig!
Och igår såg jag Wall-e. Superduper sockersöt!=)

Det är synd om myrorna


Grattis mamma Vicci och pappa Mike!!!

Ska fixa en till liten resume. Attan va dålig jag ä på att uppdatera=P. Förförra fredagen, alltså den 26 september, åkte jag med skolan till Göteborg och besökte bomässan där. Det var jättekul! Bra mässa, söta kompisar med. Köpte en hel del=). Hehe, men mest till andra=P...
Den fredagen hann jag besöka en till stad en bit ifrån mig. När vi kom tillbaka till krisitanstad och stationen så rusade jag (med kassarna och min snygga stil) till tåget och jag hann precis med det. Till Ronneby alltså=P.
Väl i Ronneby kom jag till en varm famn och ett jättefint dukat bord med doftande, lockande mat. Det var supermysigt=).

Hela söndagen den helgen tänkte jag på Vicci som skulle föda. Men lillkillen kom inte föräns på måndagen. Finns en bild
här.. Jag ska fråga om jag får lägga upp den bilden här i bloggen. Det blev iaf en pojke, en jättefin helt perfekt liten pojke!
Välkommen till världen lilkillen och Grattis mamma Vicci och pappa Mike!!!=D

Förra veckan flöt på. Jag har blonderat håret igen. Blev rätt bra tycker jag=). Kanske får upp lite bilder här, annars finns det ju i min bilddagbok. Så ni vet..
I fredags var jag en snabbis i Ronneby och i lördags var det fest med utgång i Kristianstad. Det var superduperfun=).

Ne ni, nu ska jag gå till skolan. Ska säga till mig själv att skriva mer i eftermiddag!