Skolstart

Vid massor av tillfällen har jag tänkt sätta mig vid datorn och blogga om nåt jag reagerat på. Men det har inte blivti så.. Tills nu=)
Försöker erinera mig om vad som hänt de senaste veckorna.. Stefan fyllde år. Vi bakade en prinsesstårta och bjöd på. Eller vi satte ihop en.. Stefan gjorde tåtrtan och jag gjorde rosen. (Åkte ut med båten och åt lunch på en ö.)

Jag har jobbat lite..  Onsdagen oh torsdagen förförra veckan och måndagen därpå. Jag var helt enormt förkyld och orkade inte vara så duktig.. Men jag kom dit och jag höll igång. På fredagen kom den förtryckta febern och värken med ny kraft och jag var superynklig.. Hehe, jag bloggar till och med om min förkylning.. Men det var facktiskt jobbigt!;P

Jag hittade en bok på loppis i sommar. Jag har läst den för längesen och lånade ut den och fick aldrig tillbaka den. Och jag tycker mycket mycket om den så det var jättekul att hitta den och sitta och bläddra i den.. Och så till det bästa.. Jag googlade författaren och upptäckte att det är en serie! Så nice! Andra boken i serien ligger just nu i Färlöv och väntar på mig.. Ska ta en härlig promenad dit imorn tänkte jag.
Andra sådär mumsiga killifingrarna nyheter är att min dator är uppdaterad. Jag har nytt (mycket) bättre ramminne och grafikkort. Så nu hackar de inte ett dugg när jag spelar Sims3=D.
Jag köpte Sims3 som min sluta röka belöning.. Jag har nu varit rökfri i sex veckor..
Och jag var inte särskilt sugen idag när jag hängde med till rökrutan.. Senare när allt rasade samman lite blev jag sugen dock.. Men jag fixar det..

Det rasade alltså lite idag... Jag ska/skulle ju gå college natur, men det visar sig idag att läraren som jag trodde jag skulle ha har slutat. Och det är facktiskt rätt stort, det var han som föreslog at tjag skulle söka c natur och vi hade pratat en hel del om det.. Jag skulle t.ex. byta ut nåt ämne mot nåt mindre svårt. Och jag kände honom.. blev inte stressad..
Jag är inte ens en naturmänniska.. Jag är en samhällsmänniska.. Jag valde det bara för att ge utmaningen en chans, och det var med G i ryggen. Jag fixar det inte utan han.. Det kändes fruktansvärt ett tag. Jag kände mig liten och osjälvständig och.. förtvivlad osm jag inte gjort på länge.. Jag trodde jag var förbi allt sånt, att jag var stark.
Men det är jag visst inte.
Men jag tog mig facktiskt igenom det. Efter många om och men ringde jag och jag ska prata med rektorn om ett byte imorn bitti.

Åh, häromdan såg jag på ett program på tvåan där de pratade på både svenska och finska. Nån gång när de översatte finskan i textremsan skrev de "nån". Alltså inte "någon", utan "nån". Jag tycker det är okej om man skriver de på msn, eller sms, eller i ens blogg. Det är ändå inte så formellt. Men det borde väl för tusan vara så formellt på en textremsa!
Blev jättehäpen när jag såg det! Fick ringa upp mamma och tala om det=).

Såg en film för ett tag sen, Public enemy tror jag den hette. Vi visste inte så mycket om den, vi valde bara den som verkade bäst då. Supersugna på bio som vi va. Den var iaf jättebra! De sköt lite väl mycket men annars var den bra=).
Jhonny Depp är med ju..

Myslisa


Nybadade förskräckta katter.



En liten fågelfamilj vid almö där vi går ibland. Gammal bild dock.. Från i våras typ.




En liten utflykt med fika till nån ö i Blekinge skärgård.



Köpte superbilliga badmintonrack. De funkade inte alls, bollen fastnade hela tiden!




Har jag berättat om midsommar? Vi åkte till en ö och tältade. Några hästar kom och hälsade på och de var nog lika förvånade över at se oss som vi var att se dom. Supersöta var de iaf..



Trekantigt!



Morbror fyller år.



Särö hus. Spermysigt!




Göteborg (kö till Paddan)



Reklam. Ute på en båttur. Blomma. Vaniljpanacotta med kiwi, banan och riven vit choklad till min älskling=).



Mina supersöta miniatyrer! Toarullarna, visparna och lite annat har jag gjort själv=). Den vita pudeln är senaste tilskottet till pudelsamlingen..


Typ jesusstaty i nättrabyån. Och en mysig hemmakväll med massa gott=).



Grillade på en strand i Åhus. <3



Karlskrona



Annas blommor!



Träffade Vicci och sötaste Isac i Växjö. Vicci bjöd mig på lunch, kinamat buffe=).



Stefan och jag besökte Malmö en dag.



Rensade ut papper häromdan. Gamla fakturor som jag sparat i flera år(?) och massa skolgrejer.




Det var väl inget dåligt inlägg!!=D