körkort

Det enda som pågår i min hjärna just nu. Tills jag fixat det komme rnog inte så mycket annat speglas i denna blogg.
Jag ska iaf inte köra upp kl 13 nåt på måndag. Utan runt 10. Huuuhhh

Jo en sak till ska ja ta upp.. Såg att csnpengar va insatta på mitt konto å skulle bli tillgängliga typ imorn. Förra terminen läste jag två ämnen, 200 poång alltså, och fick studiestöd. 1050 kr. Då ringde ja å kollade om ja verkligen skulle få de å så. Ja va inskriven på en gymnasieskola på heltid, så ja de skulle ja. Men nu läser jag ett ämne, 50 poäng, så ja väntade mig inte csn. Men tydligen ska jag ha det. Ringde imorse å kollade. 1000 som jag inte räknat med denna månaden iaf... Soft=).

Ikväll ska jag köra mörkerkörning. Jag är mindre nervös för det facktiskt... Har bara uppkörningen i huvet... Är helt skakis nu.. Allt blir fel... MÅSTE lugna ner mig tills påmåndag, för annars kommer jag förmodligen köra av vägen innan jag kommit av parkeringen.. (Jo, jag kan lyckas med sånt...)


__________________________________________

18.00

Nu har jag kört i mörker!! Jag var jätteduktig!! Körde nästan perfekt! En gång körde ja lite för fort i en kurva, men de va inte så farligt. Sen kändes de lite osäkert när jag bytte fil en gång, men det gick också bra. Kollade noga å så. Sen på slutet när ja skulle stanna vid kanten körde ja på nåt, trodde de va kanten men de var bara en sten så det kunde jag inte hjälpa.
Iaf, det sörsta av allt var på slutet. Han sa att om jag skulle hem kunde jag ju köra hem om jag ville. Å då kändes det helt plötsligt jättemycket mer på riktigt.. Kanske för att jag bestämde vägen å han inte kunde säga var jag skulle svänga åså. Jag började darra lite åså, men asså det var inte obehagligt. Och när jag gick in sen å låste upp så darrade jag massor, men det var Helcoolt!
Känner mig jättestolt!!
Koncentrerade mig extra mycket på att inte köra fel med.. Men kom på mig själv ibland med att komma på vart vi skulle. Så jag glömde bort det ibland alltså.. Ska köra imorn med.. Känns rätt bra..
Även om jag inte klarar uppkörningen på första försöket, för jag kommer ju va supernervös å kan göra lite småfel, så gör det inget. Jag Kan köra, och då får jag bara göra om det...
=D

Övningskört

URK!
Jag körde fel typ tre gånger, två tror jag på mortorvägen. Fick köra å köra å sen vända å fy.
Jag har att vända. Men fick bra träning på att vända iaf. Å frågade massa. Och en dum lastbil som hade väjningsplikt mot mig stannade inte å jag var inte uppmärksam så läraren fick bromsa.
Grrr! va arg jag är påmig själv. Ush. Riktigt dåligt kört idag.

Ska köra imorn kl fem, mörkerkörning. Det har du inte tänkt på va? sa han. Vadå tänkt på, hade ingen aning om att man skulel träna mörkerkörning med..=P
Och köra på onsdag igen.. får se om det räcker. Typ tio i två på måndag ska jag köra upp iaf!

huuuuhh

Söndag

Tack Tove för kommentaren.. =).

Mina vänner är supertrista å deras enda nöje är att läsamin blogg, så ja får hitta på nåt å skriva om idag. Får se om det blir nåt=P.

Jag har diskat idag. Å käkat. Å spelat kort.. Men bäst av allt. Jaghar läst sidorna i religionboken jag skulle läsa! Så kan ja plugga på de nästa vecka.. Å sen blir det prov. Men det är lixom bara 45 sidor, å han har inte sagt nåt på lektionen som inte finns med i boken, så jag börjar undra om jag missat nåt väsentligt.. Det känns för lätt.. På historian skulle vi kunna boken, allt han sa, alla stencieler han gav oss PLUS typ alla böcker som finns i världen om historia. (överdrev kanske liite nu=P)
Vi får se vad som kommer på provet..

Hmm.. såg en bra film igårkväll.. The phonebooth på trean. Grät till den med.. Tror jag är Riktigt filmkänslig..

äsh..


lördag

Tack du okända för komentaren.. det värmer!

Igår pratade jag med sophie. Hon kom med mcdonaldsmat.. Hon e shysst! Jag ska kolla in praktiken på onsdag vecka 6. Verkar va ett jättetrevligt ställe! Ser fram emot att börja där..
På måndag ska jag köra.. Hela nästa vecka kommer jag i princip bara förbereda mig för uppkörningen. Åh, jag ska köra upp på måndan vecka 6 förästen.. Samma dag ska jg ha sosmöte.. Hehe, vecka 5 blir lugnet före stormen känns det som.
Jag har ansträngt mig för att bli frisk igår å idag.. Ska bara ta det lungt å sova mycke imorn med. Dricka te, å honung å äta vitaminer å bra mat. Jag känner mig mycket bättre idag. Det är nog över på måndag.. Rätt mycke iaf..

Mamma å anna skulle ha kommit denna helgen ju.. Men de kund einte komma igår, så ja fick välja om de skulle komma bara lörda till sönda eller nästa helg istället. Valde nästa helg så ja hinner märka att de kommit innan de åker.. Och så får de skingra mina tankar inför uppkörningen då..=P..

Vi snackar om att åka på festival i sommar.. Hade varit riktigt jäkla kul.. Hultsfred eller roskilde.
Än så länge ska inga bra till hultsfred. Vi hoppas hoppas att metallica ska dit. Red hot chili ska till roskilde.. å dom e jäklit lockande.. Men jag Fattar inte danska. Jag fattar inte hur danska kan va så nära svenska.. De låte rlika främmande som kinesiska för mig. Å roskilde är större ju.. Jag har aldrig varit på festival.. Det hänger iaf på musiken.
(Anna, det skulle vara kul om du vill följa med.. så du vet=)

Vet förästen fortfarande inte vad ja vill läsa till hösten.. Eller var. Eller jo, ja ska ju läsa in gymnasiet.. Men de finns ju massa fler roliga kurser me, vill läsa nåt sånt också. Kommer nog va kvar i skåne iaf. Förmodligen i närheten av kristianstad.. önnestad kanske.. eller vad de heter..
Kollar lite efter en lägenhet med... Jag skulle få bo kvar i denna iaf över sommaren i värsta fall sa T, men de vill nog ha den så snart som möjligt.. De är rätt lång kö typ.. på alla lägenheter..


Ny tvlista

NCIS är fortfarande superbra. Simpsons med. 6an har ju börjat visa gamla trista startrekavnitt. Sorgligt.

Men bäst just nu är Greys Anatomy som visas på tisdagar kl nio (femman). George är så sööt!



McLeods döttrar. Så bra. Halv tolv på förmiddagarna på femman.



Friends är alltid bra. Såklart. Vill se tusen avsnitt på rad en regnig dag och bara mysa å skratta..





Längtar

Jag längtar tills jag har tagit kortet. Gode gud jag klarar inte denna spänningen så mycket längre. Jag måste få köra upp och jag måste klara det. Snart.

Var på orana idag. Kändes skönt. Fick ett litet andrum. Det är rätt kass stämmning och känns rätt konstigt att vara där nu. Som att man inte är välkommen av dom nya som kommit dit nu. Men det kopplar bort hjärnan ett tag.
Men man hör massa med. Det är full rulle på självskadandet. Läser deras dagböcker runtom på nätet. Fy, mår lite illa. Jag minns hur det känns. Det var länge sen och jag gjorde aldrig så djupa sår, men det känns endå. Jag skulle aldrig skära mig nu. För det känns så fruktansvärt barnsligt. Men ibland kan jag sakna det. Att får vara barnslig. Att slippa ta ansvar och vara självständig. Bara skära, skrika och krypa upp i mammas knä.
Men jag har lärt mig nu, jag vet vad jag ska göra och jag vet att det Bara hänger på mig.
Det är jobbigt med. På ett annat sätt. Att stå emot, stå kvar.

dödag

Det mest vettiga jag gjort idag är att diska. Fy fan vilken trist dag. Urka.
Men kanske var lite bra med, för imorn blir det mycket mer. Först köra, sen religion, sen ev prata med sophie och sen utsluss..
Körde emot en kant när jag körde i måndags. Inget allvarligt, men satans pinsamt. Allt gick skitbra, kollade, blinkade å sånt. Så kör jag på en liten dum kant. Det hade jag kuggat på. Man får inte köra på nåt=P. Måste öva lite mer på fickparkering med.. Har gjort det typ två gånger.. Får hoppas jag inte behöver göra det när jag kör upp.. Eller så hoppas jag på det och så hoppas jag att vi int ehittar en fickparkering Nånstans.. Å sen när vi gör det måste vi vänta en kvart vid rödljus... FÖr man kör ju bara i trekvart..


Äsh. jag e lugn.. så går de bra..

Har inte fixat religionbok ännu... Blev lite som en chock att vi måste betala dom själva. Dena månaden har jag beräknat varenda krona. Och då hade jag endå glömt att sparandet drar automatiskt 200. Om det ska bli en religionbok för min del, får det bli nästa månad.
Fast har ju internet.. Å kanske kan kika i nån annans=P.

Jag badade igår. Skönt. Stolt=).

ååh, fan duma körkort. När jag har klarat det här kommer jag vara så djäv stolt så det är inte sant. Jag har kämpat som fan med detta. Och nu närmar jag mig mållinjen.. Tänk om jag ramlar å bryter benet imorn så ja inte kan köra på flera veckor?! grr, va sur ja skulle bli då=P. 


Ny kategori!

Jag är inspirerad. Jag vill också berätta om vilka märken som är bra, och om mina (små?) kunskaper.

Först måste jag bara visa en ursöt väska jag snubblade över på internet.

www.juicycouture.com



Vill ha!


Bakishelg


cool

coolaviky


So. Söndag. Nu funkar huvet igen iaf.
Var ute och gick i stormen innan, känns som det blåser om huvet fortfarande.
Ska snart ut igen.. Det var roligt! och så farligt blåser det inte här... Bara ibland... Men vi blåser ju inte bort.. Går tom att tända cigg..

Letar efter bra sminkmärken.. Finns väldigt många som skriver om olika märken och produkter i bloggar. Superbra! Jag ska iaf köpa eye makeup removern som finns på apoteket, L300 ska den heta typ. Nu ska jag hitta en bra fondation. Fyfan vilken djungel det är alltså.

Imorgon ska jag köra. Jag är supernervös för det. Men det ska nog gå bra. Jag KAN köra. Huh..
Och ikväll ska vi träna..  Skönt...  Jag ska försöka klura ut ipoden, har massa musik på den, tagit från olika datorer, men det är i en enda röra. Jag ha ringen koll vad som finns på den, och var tionde låt är sån man kan träna till... Så det blir rätt mycket knappande med musiken på cykeln... Inte så kul..

Det enda vi orkade göra igår var att gå till willys å köpa glass och softa framför tvn. Skönt var det..
Och idag har vi druckit kaffe och spelat kort. Jag vann.. Såklart.. ;)




religion

Den började idag. Gick bra. Skitbra. Vi var typ 35 pers kanske, helt överfullt. Och vi började direkt, pratade om religion å livsåskådning å så. Det var ungefär fyra, fem pers som pratade, räckte upp handen och svarade å så. Och jag var en av dom!!
Först gången jag tänkte säga nåt fick jag värsta hjärtklappningen, blev helt svettig om händerna och jättespänd. Så fort jag börjar tänka att jag ska räcka upp handen blir det så.
Men jag gjorde det.
Andra gången jag tänkte svara kom det igen, hörde hjärtslagen i öronen. Men nån annan hann säga det jag tänkte. Tredje gången blev det Lite lättare. Sista gången var det betydligt lättare.
Är så djäv stolt över mig själv=).

Efter religionen gick vi till hm. Har (hade) ju presentkort där och ja hade inget att ha på mig imorn när vi ska ut. Så hittade en reaklänning (kommer kanske på bild imorn), svarta leggings och en stor ros och ögonskugga med rosa och bruna färger.. H&Ms märke.. Men den är helt ok..
Svårare att välja smycken.. Får se imorn..
Ska såklart har mina ursnygga svarta stövlar till=).

Ska förfesta på white russian. Ser fram emot det! Gott... Och kommit på att det blir mycket bättre ljud om jag kopplar högtalarna till dvdn typ.. Åh, längtar...

Bestämde körtid igår lr förgår... Ska köra på måndag. Huh. Men det behöver jag inte oroa mig för än. Hela helgen först ju.


Tränade igår.. Ska träna i helgen med.. Skönt.. Ger allt vad jag kan när jag är där.. Vill prova spinning.. FÅr se om jag väntar till intropass, som börjar i feb eller mars, eller om jag börjar redan nu på ett lätt pass istället.. Gillar iaf att cykla.

Praktik på G. Dagis förmodligen.

Det får räcka för denna gången.. (speciellt skrivet till mamma, som ja inte hinner prata så mycket med nu för tiden;-)


Året har börjat

Nu har allt kommit igång. Nu måste jag ringa körskolan. Ush. Det närmar sig. Jag är jättenervös för att sätta mig i bilen igen. Men jag Kan köra. Jag ska bara visa det. Ska ringa imorn.. Ska..
Ska även bada imorn. Efteråt ska vi till nåt ställa å äta lunch. Ush. Skulle ha tränat ikväll, men blev ont om tid så jag drog mig ur.
Igår skulle jag sluta röka, men gick kl elva till statoil på andra sidan stan för att köpa cigg.
Dubblt misslyckad nu.

Men ska ut på fredag. Det ska bli kul... Y fyller år.. kanske följer en anna tjej med ut.. som vi inte umgåtts så mycket med.. det skulle va kul.. hon fyllde år för ett tag sen så det blir dubbelt firande då=)... får se..

Har en cd spelare som krånglar.. Vill inte spela skivor å sånt.. och när den spelar så hackar de.. inte på alla... men en del. Ibland går det att spela. Idag skulle jag iaf gå tillbaka med den, så provade ja spela en skiva precis innan jag gick. Och då funkar det såklart. Tre gånger i rad. Det har det Aldrig gjort innan. Men den hackar fortfarande. Tyvärr glömde ja kvittot å ja får konka med den till stan imorn igen.. Med kvittot...
Fy fan va duktig ja e om jag gör det... För ett år sen, ett halvår sen tom, hade ja aldrig i livet gjort det.

Saknar mina teraputer litegrann.. De är så upptagna.. Men jag har ju lovat att ringa om jag behöver.. Får se om jag gör det..

Har fått min iPod nu=). Superfin! Nano 4gb silvrig.

Åh, städade hela lägenheten för nån dag sen. Typ torkade alla ytor å torkade golven å gjorde fint.. Skönt=)..

Var på bio igår med. Bondfilmen. Suck. Bara skjuta skjuta hela tiden.. Lite rolig ibland. Pyttelite. Lite gullig ibland. Sorgligt på slutet.. Inte HELT värdelös. Men rätt nära värdelöst..

Innan älskade jag film. Och böcker.. Hittar inget som riktigt intresserar mig längre...

Kvart över tolv.. Är inte ett dugg trött... Tur man inte behöver va så skärpt för att simma..

Badat

Badade idag. Det gick bra. Var nervös innan. Och igår. Men det gick bra. Kändes skönt. Jag är stolt=).
Lagade lax med pasta hos mig på utslussen idag. Det var med mysigt.
Ska försöka få med Viky ut imorn. Om hon frisknar till.. Vill verkligen ut. Till class.. Eller jag är rätt säker på att jag vill det.

Jag ska köpa en iPod!! Av min bror på onoff... Får den på söndag.. Helt kul. ÄNTLIGEN! en silvrig... FUN=D

Funderar på att köpa en till katt.. Kompis till Lisa. Får se... tänka över för och nackdelar å så..


nån kväll...
 

softadagar

Men snart börjar det igen. Religion. Praktik. Körkortet. Ska bada på torsdag eller fredag med. Det är värst. Ush. Just nu är jag dessutom extra uppblåst.

Tess flyttade hem till matte idag. Saknar henne lite. Får kela extra mycket med lisa. Inte röka grejen struntar jag i. Tar det när jag är lite mer klar med orana å sånt.

Nyårsaftonen var mysig. Nyårsdagen lite sådär. Blev lite rädd för orkanvarningarna. Ser läskigt ut med helrött skåne på smhi kartan. Men det är nog rätt överdrivet. Om det som var igår är varning tre å det är det värsta lixom. Skönt och lungt väderland detta.

lisagarderob

boss

GOTT NYTT ÅR!!!