Lite filmer..

Igår praktiserade jag. Det gick rätt bra. Lärde mig en ny väg från praktiken till stan.. Har gått en omväg ända tills nu typ=P. På kvällen hyrde Citron och jag en film, Little miss sunshine. Den va bra.. Rolig.. Mysig.. Knäpp..
Sevärd! Nu ikväll såg jag på Stepford wives på femman. Hehe, den va också knäpp.. Lite rolig.. Inte liika sevärd, men tja, en kväll som denna var den välkommet tidsfördriv.


103616-133  103616-133


Idag har jag varit på orana. Åkte dit vid elva tiden och kom hem runt åtta. Var helmysigt. Joggade i skogen med Citron, och det kändes verkligen bra. Det var helt skönt att jogga där i skogen.. Vi klarade en läskig backa.. Uppför alltså. Huh, det var jobbigt=P. Men vi klarade det. Bakade med V också.. En morotskaka till J för att hon fyller år. Den blev rätt konstig, men god endå. Ersatte citronen med apelsin.. Å det märktes.. Satte i lite ljus och miniparaply med.. Igår och idag har jag rökt en del.. Mycke.. Tänkte ta tag i det igen på måndag.
Jag har skrivit en riktig planering nu. Vad och när jag ska äta. Lunchen ska jag planera så jag kan handla ingredienser å sånt. Så det inte blir tonfisk och makaroner vareviga dag. Hehe vi får se hur det går. Har skrivit upp vad jag ska handla för vecka 18. Ska storshoppa på måndagkväll..

Och så nåt Rikgit roligt=D!! Jag har blivit erbjuden en lägenhet! Jag ska se på den på måndag. Och jag har placering nummer 1!!! Han sa nåt om att han skulle flytta de sista sakerna på onsdag, så jag kanske kan flytta snart.. Behöver pappas hjälp så det blir när han kan.. Förhopningsvi vecka 19. Hoppas=D!!
Det är den i önnestad, 37 kvadrat, 600 m från skolan, 1 rum m kök, bad, första våningen, 2500 i månaden..Soft!
Det är en dålig sak, den har inget bredband.. Så jag försöker luska ut hur jag ska göra. Fattar Nada när jag kolla rpå nätet.. Tycker telias verkar bra när det ingår antivirus å sånt, och tror de e rätt pålitliga (asså att nätet inte lägger av hela tiden då å då som det gör med comhem).Men vet int eom ja kan ha de heller, å tror ja måste ha telefon då med.. Vilket jag inte vill ha=P.. Det är inte lätt att jämföra alla bolag å sånt.. De är en tät och vildvuxen djungel.

snook


Snook har oxå gjort massa bra låtar..




Gick till praktiken igår. Rökte två gånger.. Men inte hela cigg iaf. Men ska inte röka mer nu.. Religionen är inställd idag. Så jag softar bara... ska väl börja fundera på lunch snart.. Kanske gå enr unda till stan.. vi får se..

Förästen, det är inte bara nelly som e bra i Give it to me. Har upptäckt att timbaland är ruskigt bra i den med, och timberlake presterar med bra..

praktiken

Gick inte dit igår. S var inte glad. Ska gå idag, vågar inget annat. Får fixa om sminket nu. Fan att det ska va så svårt.

Kom iaf ut igår å gick en lång runda, joggade lite. Gick dessutom en runda till stan och tillbaka sen. Jag motionerar mer och äter knappt nåt godis och äter frukt och fibrer å massa nyttigt och endå känner jag mig bara tjockare och tjockare. Åh, slutade röka igår förästen. Rökte inget på hela dan igår och nu är kl 11.00 och jag har inte rökt.

Fy, det går utför känner jag.. jävla ekonomitant.

Vilket annat ställe som helst och de hade sagt att du har inte här att göra.


möte med ekonomitant

Hmm.. i fredags gick jag till praktiken. Men min handläggare var inte där. Lyckades pricka in dagen då hon öppnar. Var där ett par timmar iaf. I lördags hade vi tjejkväll.. Drack å spelade kort å snackade skit. Dansade lite med. Laddade ner massa carola, etype, markolio, britney spears och spice girls. Dom var inte alls lika roliga dagen efter (i nyktert tillstånd alltså). I söndags kom jag och Citron ut på en liten joggintur. Kl 18.00. Det är jag stolt över. Men joggade inte så mycket som jag hade önskat. Vi gick en bra bit innan jag vågade jogga. Ush, jävla sol som lyser upp allt.

Och idag hade jag sosmöte. Ush, känns inte bra. Alla andra tyckte typ det gick bra, men jag mår illa nu. Det var ju jättepositivt å så, för de kommer nog fixa sig ekonomiskt. Var en ekonomihandläggare med som ska hjälpa mig lägga upp nåt nu till våren å fixa så jag får pengar att leva på å till hyra å så. Men de e fortfarande osäkert. Och jag vet fortfarande inte var jag ska ta vägen. Och dom gjorde värsta utfrågningen. Hon sa, "Så hur tänker du på att ta beslut. Hur känns det?" jag bara ööh, va? (tänkte jag asså) Sa nåt om att det går väl bra. Hon kom inte på nåt exempel och jag fattar inte hur frågan e relevant. Det enda situationen jag kom på då va typ när jag skulle välja mellan vanlig havregryn eller fiberhavregryn lr va de heter.. Och det e inte så svåra beslut. Sen babblade hon på nåt om min praktik att det är meningsfullt att sitta å glo i två timmar för det är bra för barnen att veta att de har en vuxen i närheten som är där hela tiden. Typ det är fem till vuxna där och jag är inte där hela tiden. Som om hon fattar nåt. Pucko. Sen börjar min terapeut babbla massa konstigt, typ att det är ju det som är delvis mitt problem, när det blir dötid på praktiken. Och återigen blir jag helt ställd. Det har vi aldrig diskuterat, att det skulle vara mitt Problem. Jag har social fobi, och tidigar ehar jag haft svårt för att göra nåt själv och ta ansvar, men det har aldrig kommit upp på denna praktiken. Och det lärde jag mig hantera rätt bra för länge sen. Sen snackar de om olika avtal hit och dit och jag har inte hört talas om nåt av det tidigare typ, å det jag sa verkade ingen annan kännas vid. Just nu bara rör dom ihop hela skiten och jag ska le och glo i väggen varje dag och minsann bli vuxen.
Åh, jag är så frustrerad. Kan det inte lösa sig snart.

Så till lite roligare saker. Men kan inte riktigt tänka på det nu, för jag e så fokuserad på det dåliga mötet idag.
Men vi ska iaf på roadtrip i sommar. Änglarna och jag. Längs västkusten typ. Förmodligen i en cabbe. Ska spara bensinpengar nu har vi tänkt. Vi ska sova i tält eller i sovsäck under bar himmel. Ska bli riktigt kul. Både jätteroligt och jätteläskit på samma gång. Måste iaf komma i åtminstone liite bättre form till dess.. Ska köpa en bikini med.. Vill kunna visa mig i en sån=P..

Glömde torka sista tvättlasset, så jag har massa kläder över hela vardagsrumsgolvet nu.

Ush, jag vet inte hur jag ska kunna ta mig till praktiken imorn.. Det har blivit till ett hinder som bara växer för varje dag. Oavsett om jag är där eller inte. Och efter den där tantens skitsnack idag vill jag verkligen inte dit.
Fy fan va barnslig jag är, men det är så jag känner. Jag hatar mig själv för att jag bli så påverkad. Jag vill inte känna så här! Jag vill bara vara normal å funka å inte tycka det är skitjobbigt att fixa praktiken.

dagen innan helgen

Jag praktiserade inte i onsdags.. Ska dit idag.. Känns lite skört nu.. Men jag gjorde iaf saker i onsdags. Gick på stan med viky å letade ny praktik.. Jag frågade på tre ställen! Är lite stolt över de.. Men hittade inget tyvärr.. Sen åkte vi till orana. Pluggade lite, softade, åt middag. För att få skjuts hem var vi tvungna att dammsuga ur glas splitter ur bilen (så vi kunde sitta där asså) och så körde jag upp bilen från parkeringen till dörren.. Helt coolt... Då känns det lite mer som man har körkort... Vill köra mer nu..

Igår umgicks jag, viky å söta hun som är tillbaka nu.. Saknat henne verkligen.. Vi babblade å bakade å sen såg vi på trean om nån mördare i kristianstad för länge sen.. Åh, skrev prov igår med ju! gick nog ok.. Men det var inte helt självklart. Fick iaf 35 av 37 på förra provet och mvg gränsen gick vid 32... Så jag hade ett starkt MVG=D..

Nu ska jag hitta på nån lunch å ladda inför en praktikdag..

Nelly Furtado

Har iaf praktiserat idag. Några timmar. Kändes sådär..
Fick visa leg på bussen idag... Så frågade han om jag fyllde år 19 maj.. Sen fick jag åka på barn.. Hel lustigt system här i skåne, när man får åka på barn till nitton.. Jag legitimerade mig med mitt körkort lixom.. Så på sätt å vis är jag ett barn med körkort=P... Fast å andra sidan känner jag mig sällan särskilt vuxen ändå..

Går helt dåligt med joggingen.. Jag kan inte de tider Citron kan å jag vågar inte ut själv.. Får se i helgen.. Sen jävlar får jag lära mig jogga själv med=P... 

Ser på ugly betty nu och ska se på desperate housewife senare... Mysig tvkväll bara idag..


Är absolut helt såld på Nelly Furtado. Hon är helt underbart otroligt bra.

Nova köpcentrum och grillkväll

Igår åkte jag å Viky ut till orana. Och de hade planerat en utflykt till Nova köpcentrum i Lund. Det var riktigt kul.. Jag shoppade massa. 502kr brände jag. Men jag fick tre klänningar, tre halsband, två armband och en mascara för det. Och det är faktiskt riktigt bra.. Tog lite bilder, men två av klänningarna är svarta så det syns typ inget.
Iaf, sen på kvällen när vi var tillbaka på orana hade de förberett en grillkväll. Det var också mysigt. Var jättevarmt ute så vi satt några stycken och åt på altanen.. Citron och jag hade tänkt jogga lite i skogen men vi hann inte innan vi var tvungna att ta sista bussen hem. Men vi tänkte ge oss ut ikväll runt nio tiden..

Hmm.. har precis rökt sista ciggen jag äger.. Ska försöka låta bli att köpa tänkte jag.. Kanske kan sluta..

Blev medlem på kicks igår med å då fick jag ett parfymprov. ck in2u. Den är hur god som helst.








Lyssna och blunda om du vill höra en bra låt.




Lisas födelsedag 9 april

Hittade min gammla alemnacka och såg när jag hämtade lisa och kunde räkna ut när hon var född. Den nionde april var tolv veckor innan jag hämtade henne, så det får bli hennes födelsedag!
Kom på det några dar för sent, men får fira hennes ettårsdag imorgon men nån slags katt tårta..

Igår var en rätt kass dag. Gick inte till praktiken. Det gick inte alls lika bra att jogga igår som i tisdags. Men pratade med A å hon sa att det är bara att fortsätta, att inte ge sig. Så jag ska fortsätta.
På söndag kan Citron inte föräns senare på dan så det blir en ny utmaning med. Vet inte om jag vågar än, men jag ska föröka hänga med. Läskit..

Idag har jag endå gjort en del, så det känns rätt bra. Tess gjorde ju så att ja kom ut, å inte bara satt i lägenhetn hela dan. Sen har jag städat å lagat riktig mat (vilket jag inte brytt mig om på ett par dar=P).
Åker kanske till orana imorn.. Får se..

Ge blod!

I tisdags eftermiddag gick Viky och jag till sjukhuset för att kolla om vi passade att ge blod. De va lite läskit med mest helcoolt. Fyllde i lite papper och sen tog hon puls å kollade blodvärde och sånt. Det var jättebra sa hon. Så det är ju bra. Hon tog några provrör blod med som dom ska kolla. Om 6 veckor, den 23/5 ska vi dit igen å ge blod för första gången. Känns som man tar lite samhälleligt ansvar typ..

Igår var en rätt lugn dag. Tess kom hit, ska passa henne medans matte är i sthlm. Åkte ut till orana med henne och gick lite i skogen. Hon blev helt glad å lekfull där. Hon är så söt..

Skulle nog egentligen till praktiken idag. Igår tänkte jag att jag skulle ringa idag på morgonen, för jag hade för mig att min handledare jobbade idag. Men så försov jag ju mig. Så när jag kommit upp å Tess varit ute var klockan halv tio.
Men ringde å kollade å så å hon jobbar imorn så jag ska dit imorn vid nio tiden typ. Egentligen ska jag inte praktisera på torsdagar för då har jag i vanliga fall skola. Men där har vi lov nu ju. Så jag tycker att jag borde få denna dagen som lov med=P...

Är helt öm i hela kroppen efter joggingen. Det var inte å farligt igår. Men jag kände det om jag rörde på mig. Och inte bara i benen som jag trodde, utan i armarna å överkroppen å sånt med. Men idag känner jag mig helt mörbultad.
Jag har lärt mig min läxa. Stretcha... Nästa jogging tur blir nog imorgon. Fast inte så tidigt. Blir typ kl sju eller nåt. Så blir det rätt lagom att duscha å äta frukost å gå till praktiken..

Åh, har köpt en soffa på blocket. Mamma hämtade den igår. Den är i växjö nu. En brun nikkala soffa från Ikea. Men dom säljer dom ju inte längre. Men den e iaf jättefin. Den e lite mörkare än den på bilden.

image129

Första joggingturen

Vi var uppe imorse. Eller citron var uppe, jag hade inte hört nåt av mina tre larm. Så hon ringde tio över fem å jag var blev bara lite sen och fem i halv, halv var vi på väg. Det var fortfarande mörkt lixom.. Men inte så mörkt.. Och fåglarna kvittrade lite. Det var supermysigt. I början gick det rätt lätt, men sista gången vi joggade kändes de rätt mycket. Vi ska iaf ut på söndag. Men vi ska försöka hinna med en gång till innan söndag, på torsdag eller fredag..

Jag är så jäkla stolt över mig själv att jag har vågat. Allt känns mycket ljusare nu.. När jag kan jogga.. Inga rädslor som håller tillbax en..

(Tusen tusen tack underbara Citron för du joggade med mig.. Tack för alla tips, om hur man lixom springer på tårna å håller upp armarna, och ska komma ihåg att andas. Du är bäst!)



Promenad och scones

Det har varit en supermysig dag idag.
På förmiddan kom V över och drack kaffe med mig och vi softade ett tag. Helt mysigt.
Sen på eftermiddan träffade jag Citron och vi gick en promenad. Tog ungefär en timme. Sen gick vi hem till mig och bakade scones. Satt framför tvn med filt och bara myste.

Citron och jag ska börja jogga tillsammans. Och vi ska börja imorgon. Tjugo över fem ska vi mötas här nere och ta en runda. Varva gå med jogga.. Asså på morgonen. Så ingen ska va vaken. Hoppas ingen är vaken..
Ska bli både roligt och läskigt.. Men hon verkar ha lite koll på hur man ska göra å så... Jag har noll koll, så hon får styra.
Ska lägga mig i någorlunda tid ikväll.. Helst om två timmar, kl tio..

Åh, vill tipsa om en sida. Man kan kolla på program å sånt.. Helt coolt..=)
http://www.tv-links.co.uk/


Hemma efter påskhelg i Växjö

Va mysigt hemma. Tog det bara lugnt. Träffade inga kompisar eller så. Inga inställda planer att bli besviken över. Skönt=P. Men förra veckan efter Idre var rätt kaos. Och det fortsätter nu. Med praktiken åså. Jag vet inte hur jag ska göra. 30% känns meningsfull där, men det blir lixom mycket dötid med. Som när man e ute, för det mesta e de bara att stå å glo i en timme då. De andra i personalen brukar prata med varandra, men jag har lixom inget att säga. Ibland gungar jag nån eller leker nåt. Men de e inte å ofta. Sen e de dom tillfällena när nån av barnen kramar en, eller är ledsen och blir glad. Eller när de förstår ett mattetal. Det är skitkul! Vi får se hur jag gör.. Måste träffa Sn å prata om de.

Gud jag längtar efter min nya lägenhet. Den som inte finns än. Den jag ska hitta alltså. Jag vill flytta och träffa alla nya människor i höst och träffa nya kompisar. Va lite normal.
Jag undrar om det Är jag som är störd och jobbig att vara vän med, för Så många gånger har det inte funkat. Så många bästa vänner har vänt mig ryggen. (Och huggit den blodig).
Ush, jag gnäller nu och jag skulle inte göra det här. Inte så lixom. Men just nu känns det rätt piss och jag vill inte säga nåt annat.

Jag är helt efter i träningen nu med. Det bidrar nog en del till måendet=P.. Jag vill börja jogga. Typ ta en runda varje morgon. Har läst lite om de å så på nätet, att man kan börja med att jogga och gå 5 min om vartannat typ.. Sen öka på joggandet å minska gåendet.. Men jag vågar inte börja.. Jag är livrädd att jag ska se superfånig ut när jag joggar. Ska be Sn om hjälp... Jag vill börja jogga..

tisdag




Cara mia blev Idrelåten. Jag tycker om den.
Vill egentligen inte behöva tänka på Idre när jag hör den.

Åsså lite bilder..
Kortspel på väg upp. I typ tio min.. Sen fick vi kolla på vägen.

Fin utsikt.









Några skuggor jag känner som tog en pulkatur efter afterskin.

Tefat. Eller moln. Nåt av de..

Hemresan. Mcdonaldsfrukost sju på morgonen.

Hemma igen efter skidsemestern

Var superfint väder i Idre. Sol alla dagar, riktigt varmt de tre första dagarna. Rätt vindstilla. Soft. Jag har stått på skidor, men det är typ allt. Förra året upptäckte jag att jag tycker det är superläskit i backar å sånt ju. Så jag skulle prova längd i år. Men det var precis lika fruktansvärt. Darrar som kokt spagetti i benen. Blev livrädd så fort jag fick up lite fart. Då tänkte jag aldrig mer ta på mig ett par skidor. Men jag har nog inte riktigt präntat in i huvet att jag ska hålla mig undan från snösporter, för jag tror jag kommer prova nångång igen. Spåren var väldigt svåra i år sa dom om visste lite om det. Helt isiga. För det smälter på dan å fryser på på natten, och ingen åker typ, för alla åker slalom.

Det var både jättehemskt i Idre och rätt ok. Hade sina lite ljusare stunder. Fy fan för att bo så tätt i SJU dagar. Gud, vad jag älskar att bo själv. Med Lisa. Nu kom vi in på henne. Jag saknar henne så det gör ont i kroppen nu. Jag tror jag kommer börjar gråta snart så mycket jag saknar henne. Två hela veckor har det gått nu.
Tror jag ska åka hem på torsdag, om det går, å då får jag träffa henne.
Anna är ute med henne typ varje dag låter det som å Lisa är överlycklig. Har massa roliga saker att utforska å sånt. Hon kommer bli helt arg på mig när jag tar hem henne hit igen å hon inte får va ute alls lika mycket. Jag måste ju lixom börja gå ut med henne regelbundet nu så hon inte hatar mig. Äh, jag vet hennes killställen. Hon kommer nog tycka om mig=).

Åkte kl tio igårkväll, var på orana typ halv tio i morse. Kom till lägenheten hmm.. runt tolv kanske. Har packat upp, dushat, handlat, pluggat, lagat mat och diskat efter mig. Är absolut helt mörbultat i kroppen. Sov typ två tre timmar ihopkrypen i ett säte med nacken i nån konstig vinkel och armen som kudde. Det ska bli riktigt skönt att sova ikväll sen.


Men först måste jag plugga med viky. Jag har läst igenom allt två gånger, men det fastnar inte i mitt huvud om jag inte pratar om det. Så vi ska sätta oss och gå igenom det nu snart med. Vi får se hur provet går imorn. Slungas snabt tillbaka till verkligheten här.


 

Förästen vågade äntligen smaka på Wasas runda knäckebröd med kanelsmak. Supergott, känns inte riktigt som knäckebröd, mer som skorpa lixom. I kategorin. Gott till kaffet=).
image117