Min anonns på blocket!

http://www.blocket.se/vi/10989216.htm?ca=23_8_s

kolla in=)

helg

Kyckling har blivit fredagsmaten.. Haha så är det ju, finns ju tom en låt om det..
Iaf lagade mat med viky igår.. nu när viky e tillbaka blir maten god igen... kryddor och jag går inte ihop typ..

Praktiken rullar på. Har fått lite beröm å så.. Känns skönt=).

Kom massa snö för nån dag sen. Och det är vekligen kaos. Eller det var det igår iaf. I trafiken å så.
Jag fattar typ int ehur det kan bli kaos, det är ju vinter varje år? Vi får Regelbundet snö i Sverige.. Endå irrar alla omkring som yra höns Varje år..

Gick till praktiken igår med. Jag går inte ut igen utan vinterskor, långkalsonger, mössa, halsduk och vantar. Troddr att mina tår skulle rammla av igår. Kan de göra det? om det blir för kallt? kan det bli Så kallt i skåne? Så tårna rammlar av?=P..
Sen när jag skulle ta bussen hem väntade jag 20 min å den kom inte. Det han åka tre bussar på andra sidan.. Då gick jag till stan (tårna levde farligt igen) och behövde bara vänta en liten stund så kom bussen. Den blev helt smockfull, man kunde precis andas.. Och vi behövde inte betala för den var så försenad..
Soft iaf..

Åh, gjorde vofflor med Citron häromdan, var supermysigt. Å sen åt vi chips å kollade på medium. Åsså kom Cattis åså spelade  vi kort.. Minns inte vem som vann.. men det gjorde nog jag;)

Hittade eye of the tiger för ett tag sen... Har lyssnat sönder den nu.. Om nån har musiktips förästen, så stig fram.. vill utveckla min musiksmak!=)

Här kommer lite bilder me
först på ett halsband som kom i veckan. En supersöt pudel, 30kr + 6kr frakt.
http://www.blocket.se/vi/10924949.htm?ca=21_s



Och här en liten Lisaserie=)
   
  
 

praktiken

Måste ju tala om hur de thar gått med praktiken. Det har gått bra! Men jee va trött man kan bli. I onsdags trodde ja att jag började halv tolv. Så jag planerade å ringde å listade ut vilken buss jag skulle ta. Och kom på att jag inte har kontanter. Så jag fick gå. Men det blev en rätt skön promenad. Men jag började inte föräns halv ett så jag fick vänta 75 min.. Barnen är jättegulliga och det känns inte så farligt... Jag tar det som det kommer... Vad jag ska göra å säga i varje situation å så.. Kom hem typ halv sex idag... Och är absolut helt slut. Och idag har vi inte gjort nåt fysiskt jobbigt, eller egentligen psyskiskt jobbigt.. Jag undrar varför jag är så trött..

Slängde in en kycklingfilee i ugnen för ett tag sen och satt på risvatten.. Ska iaf unna mig riktigt god mat ikväll.. Fredag och allt..

Åh! jag köpte ett jättefint bord igår! Det är absolut perfekt. Jag Älskar det! Soffbord alltså.. Har hittat världens finaste soffa med.. Men den är liite för dyr bara=P.. På Mio iaf.. Windsor heter den..

http://www.mio.se/produkter/framebot.html?url=/produkter/soffor/main.html






Har religionbok nu med.. Fick en av orana.. eller låna typ.. eller nåt. Och har hämtat mitt skrivbord hos L. Men vi han inte köpa masonitskivor.. Så jag väntar med det ett tag..


Hmm.. Ska storstäda imorn har jag tänkt.. Har massa kläder jag måste vika å hänga åså ska jag nog städa badrummet ordentligt åså..
Ska försöka komma iväg å träna imorn med.. På tiden jag kommer igång igen nu.

Är förästen INGET bra på tv ikväll.. Det är ju fredag.. Det borde gå bra filmer, serier nu... Weird.

Köpte cigg på busskiosken för där brukar man alltid få legitimera mig. Såklart jag inte behövde det nu när jag vill flasha med körkortet.. Nästa stopp blir videomix, och frågar dom inte där så kan jag lika gärna lämna det hemma i fortsättningen.. Börjar jag se jättegammal ut?! Asså jag ser ju gammal ut, men jag är 18, ett Liiitet frågetecken kan väl finnas? Nånstans?

Nu har kycklingen vart i ugnen 50 min.. Snart matdax!

________________________


Nu har jag tillbringat några timmar framför tvn. Först kollade jag lite på lost in space. Som var Riktigt dålig. Otroligt dålig.. Men sen kom Paycheck. Och den var Riktigt bra!!
Ville bara säga det... Se den! Paycheck..

www.paycheckmovie.com

paycheck

comhem

Jag älskar comhem. Först var jag lite småsur på dom för när jag kom hem i söndags funkade inte mitt internet eller telefonen, och jag har inte mycket penar på mobilen så jag bad mamma idag att ringa till dom. Och en jättetrevlig kille ringer upp mig på mobilen och guidar mig jättelätt, typ stänga av modemet, kontrollpanel å sånt blabla. Men så funkar det! Helsoft. Men det är inte det som är supershyst.
Han sa innan han la på att jag har typ 200 nåt bredband å betalar 199 å han kan öka de till 5 (asså inte samma enhet då ju=P) å jag betalar fortfarande 199. Jag gick lite smått och funderade på att byta när bindningstiden gått ut. Men jag trivs bra med comhem.. Åh, va Underbart med trevliga människor!! T.o.m försäljare från comhem har bara varit trevliga.. (till skillnad från typ alla andra föräljare).

Iaf. Vad skrev jag om sist? Typ hade kört? Jag är hemma i krstad igen. Känns skönt. Och trist. Har nada att göra på dagarna.. Igår var jag inte utanför dörren en enda gång. Och när det börjar så blir det bara svårare och svårare att ta sig ut. Tvingade mig att gå å hanlda mjölk å sånt idag. Känns rätt löjligt att lära mig dricka svart kaffe bara för att jag inte orkar gå å handla.. Men ciggen höll på att ta slut med, så jag hade gått så småningom endå..
Imorn börjar det hända lite saker iaf. Ska börja praktisera.. Spännande och nervöst.. Men hey, jag har körkort! Då klarar jag väl av några nyfikna ungar??
Ska laga middag med Y imorn med. Och se på meen in trees. Och ikväll är det desperate housewifes. Och på torsdag är det Hej Afrika. Jag har börjat skriva in programen på mobilen så jag kommer ihåg!

Kom på att det är alla hjärtans dag imorn.. Vänta bara, om några år ska det vara en viktig dag för mig med!

Målade några ramar idag.. Som jag hittade igår längst in i garderoben.. Och hade tre gamla bilder på en röd bil. Fått dom bilderna av pappa... Blev rätt coolt.. Nu ska jag lista ut hur jag ska hänga upp dom, och var..

Kanske kunde nån hjälpa mig på torsdag att åka å köpa masonitskiva. Hoppas hoppas. Vill börja måla nu..

Har förästen fortfarande inte legitimerat mig med körkortet.. Vi kom aldrig ifrån förfesten.. Och det känns fortfarande overkligt att jag har körkort..



Saknar alla mina vänner... Kram till er

Första körningen.. typ

Körde lite med S i onsdags... Och nu körde jag lite med mamma. I hennes gammla skrotbil. Dumma koppling. Men de gick väl bra.. rätt läskit.. vill ta pappas bil.. den har någorlunda normal koppling.

Är hemma i växjö nu med.. Känns sådär.. Har lixom inget att göra..
Hämtade ut kortet.... De va coolt=). Blev rätt bra bild å så.. Nöjd.. Har Fortfarande svårt att tro det!!

Ska med till Idre.. S övertalade mig.. Ska ta med en påse salt å strö framför mig vart jag går, efterssom det BARA är backar där å ALLA backar är istäckta.. Asså, ska inte salta i skidbackarna, bara i backarna till affären å badhuset å så=P.Men nu måste jag fixa kattvakt me.. å sånt... å jag hade lovat att va hundvakt..
Det löser sig nog iaf..

Vi ska förmodligen ut ikväll.. Men vi vet inte vart, inte var vi ska förfesta, inte vad vi ska förfesta på och jag har inget att ha på mig.. å klockan är fem nu.. Hehe, jag är nog optimist som hoppas på fest ikväll..
Det löser sig nog!

Nu ska vi äta.. Kyckling=)

haha

explosm




 kolla in denna artikeln med..
http://nyheter.msn.se/msn_news_article.aspx?channelID=48&articleID=24888&categID=31


JAG HAR KÖRKORT!

Jag klarade det! jag klarade uppkörningen!! det är helt otroligt... Jag får köra nu=D.
Jag är helt slut. Har haft hur mycket spänningar somhelst i kroppen!
Det gick bra att köra. När jag skulle vända i typ på en liten väg fick jag backa runt ett hörn å jag tänkt einte en på det. De var en av grejjerna jag varit Riktigt nervös för! och det gick bara på automatik...
Hände en grej. Lampan inne i bilen lyste, och jag märkte inte det, så frågade han varför dom lös å jag bara va.. Så skulle jag stanna vid kanten å han frågade å så å jag såg att lampan för öppen bildörr lös. Och jag trodde typ att de var kört då å de var bara i början. Men jag körde vidare. Han var jättetrevlig, han uppkörningkillen. Psykiskt så försvann det nervösa, men fysisk så var det kvar hela tiden. Darrade å började frysa mot slutet. Var HELT torr i munnen. När jag stannade sa han att jag hade godkänt.
Han sa att jag höll i kopplingen lite mycke så jag skulle tänka på de. Å inte vara rädd för att gasa ordentligt på 90 vägar å så.. Men de vet ja sen innan.. De ska ja bli bättre på...
På det hela kändes det bra... Jag Kan köra!! Och nu FÅR jag köra!!!
Det känns helt otroligt. Jag tror inte det är sant än.. Vi får se hur det känns när kortet kommer och jag får hålla i det... Gud, hoppas bilden blev bra... Minns bara att ögonen såg missbildade ut typ..

So.
Sen har jag haft sosmöte idag med. Det gick väl typ.. sådär=P. Blev lite nervös för det verkar som att jag inte kommer få något ekonomiskt stöd när jag skrivs ut från orana. Sen blir de massa strul med var jag ska skriva mig. Dom snackade om att man måste stå till arbetsmarknadens förfogande för att få pengar. Menar dom verkligen att jag ska arbeta samtisigt som jag pluggar? (asså tll höst, när jag ska börja läsa in gymnasiet på folkhögskolan). Dom skulle iaf försöka fixa så jag får träffa en samtalskontakt från orana typ en gång i veckan å att det långsamt blir färre och färre tillfällen under hösten. Det beshövs nog. Blev rädd när jag trodde de skulle överge mig totalt där ett tag. T sa att jag såg ut att må så bra å vara så stabil. Asså, jag har varit spänd som fan de senaste veckorna och tro Inte att jag bara mått prima.. lixom=P.
Vi får se hur det löser sig.. Annars kanske jag får låna en soffa av nån när eftervårdskontraktet går ut sista maj=P.

Sen pratade vi med R. Han har gjort såna där tester, typ om man är störd i huvet lr nåt. Mäter iq å så. Jag är rätt smart=). Bra på problematik. Mindre bra på allmänbildning. Så jag fattar bra men kommer ihåg dåligt. Så jag ska planera in mer pluggatimmar.. Hade iq mellan 106 och 121. Landade typ på 115. Och han sa att normalt är 85 till 115. Så det känns bra=D. Känner mig smart=D. =P.

Snart är det utsluss. Oj fan det e ju nu.. Hmm.. undrar var de är...
Är Trött nu.. ritkgit trött...

dagen före uppkörningen

Jag mår riktigt illa nu. Skulle ha haft samtal med S idag, men det blev inställt. Det var oroligt å orana typ, så jag förstår att det inte går. Men idag hade jag typ verkligen behövt henne. Prata, träffa en annan människa, skingra tankarna.. Dessutom ska vi ju ha sos möte imorn.. Nu kan vi inte gå igenom vad vi ska snacka om där..

Hon skulle ev komma in med mitt skrivbord som står i oranas garage. Pratade med henne på mobil när hon letade.. Hon hittade inte det.. Nån har säkert tagit mitt skrivbord..

Åh, jag har ett nytt projekt på g. Jag har tänkt köpa en masonit skiva typ å dela den på mitten så de blir två stora rektanglar. Och så ska jag måla på dom=D. Typ, tvåfärgat tror jag.. svart å vitt kanske..
Träd eller porträtt.. Har inte bestämt mig än..

Köra upp..

körkort 2

det gick riktigt dåligt igår när jag körde.. ville bara säga det. nu ska jag inte tänka mer på uppkörningen eller körkortet tills på  måndag..  ska iaf verkligen försöka.

Ska ha religion idag.. glömde ta boken från viky.. men det går nog bra utan.. har ju gjort det alla andra gånger=P.
Måste städa och diska idag.. Göra lite fint inför helgen..
oj just det, måste äta nu innan ja ska iväg.. =P