God Jul!!

image201

Har jag gjort Helt själv!!=D

image202

Sandra

Cat Stevens - Wild World


dragit ut tand..

Nu har det gått massa dagar igen.

Helgen mamma och anna var här var jättemysig=). Vi softade och jag visade de cityzoo. Bakade en jättestor köttfärspaj som vi frös in. Det var inte det lättaste! Men god blev den=)..

I fredags var jag på gåsamiddag på orana. Det var jättetrevligt och supergott! Jag räknas visst som gamling där nu. Jag är ju trots allt utskriven. Men alla gamlingar skulle visst få en t-shirt. Orana firade 20 år med. Rätt stort ju.. Vi var 60 pers där. Mycke! Blev hur mätt som helst med..
Och så fick jag ju äntligen träffa min lilla knäppa viky=).
Men saknade hunniebunnie..

Sen jobbade jag lördag och söndag. Vi var massa som jobbade men det behövdes för det var massa kunder med. Invigning å allt ju. Lördagförmiddagen ägnade jag åt att göra bort mig om och om igen. Men sen gick det bättre..

Denna veckan började bra. Soft skoldag i måndags, soft igår. Hängde upp naturkunskapsplanchen. Jag hade gjort en om uran jue.
Men idag har varit helt Knäpp. Jag försov mig. Jag vaknade inte alls av väckarklockan. Fem över Tolv vaknade jag! Jag sov i tolv timmar! Och bussen jag skulle hinna med gick 25 min över tolv, så jag jäktade som f*n.
Men jag han iaf. Köpte en kaffe på donalds. Borde köpt nåt att äta med=P. För nu blev det ju aså att jag inte åt nåt innan jag kom till tandläkaren. De blev lite upprörda och blandade vatten med socker åt mig. För jag fick visst inte äta nåt efter de dragit ut tanden. Jag får äta flytande mat som fil å så nu. För fem min sen. Så det ska jag gå å göra nu. Är rätt hungrig å matt nu facktiskt..
Hehe, iom att jag försov mig så mycke så han jag ju inte oroa mig. Men när jag låg där i stolen så blev jag jätterädd och det kom lite tårar. Men de verkade inte tycka att jag var dum iaf.. De va jättetrevliga=).
Men det gjorde Ont! Och nu börjar det göra ont igen.. Åh, jag ska Aldrig mer dra ut en tand.. Fy..

Fiiiil...image200

Mika Lollipop Music Video

Videon är helt rolig och gullig. Och Mika och hans sånger bara sprudlar av glädje!
Me Love=)


Aqua - Dr Jones


Foto

Fredag och äntligen ska jag få träffa mamma och anna ikväll. Längtar! Vi ska mysa framför tvn ikväll och imorn ska jag dra med de på stan å visa cityzoo.. Ska försöka hitta ett par jeans me.. tror jag..

Iaf, igår spelade jag mjuktennis på friskvården.. Jag tänkte typ inte va med för jag orkade inte krongla med kläderna.. Byxerna e helt täckta av katthår.. Det borde jag kanske med köpa.. lite träningskläder..
Men jag var med lite endå.. Och det var SuperDuperkul!!
Ska Definetivt vara med nån måndag eller onsdag och spela mjuktennis.. Ångrade mig stort just då att jag inte hade med kläder å sånt..

På kvällen låg jag å softade i sängen och såg på dvd på datan.. Lisa på ena sidan och Tuva på andra.. Mysigt=).
Visst ja, tror lillan ska få heta tuva nu.. För blandar ihop de annars=P.. Men bloggen får fortsätta hete frejaochlisas. Tuva e med endå, så ni vet!! Hehe, kanske borde döpa henne blogg så e ju de problemet löst=P..

Nu sitter jag på fotolektionen. Jag e klar med de bilderna jag ska ställa ut.. Gjorde nårra till idag.. Tror jag ska ställa ut bilden på tjejen med.. vad tycker ni?



 

Richard Avedon på Louisiana

Nu har jag mycke att skriva om. Jag vet inte i vilken ände jag ska börja.. Men jag tar nog daganra i kronologisk ordning.. (hehe, fick ja de där rätt nu?=P)

Terese inflyttningsfest var jättemysig=). Jag sjöng facktiskt med lite när de spelade singstar.. Men inte själv i mikrofonen. Det kommer kanske.. När jag skulle ta bussen hem sen så satt jag där å väntade å väntade (för jag e alltid i så frustrerande god tid) å så kommer bussen, å så kör den förbi! Men lagom onykter som jag var så vågade jag vifta med händerna så den stanande, så sa han "det verkade som du ville med, höhö". Jag bara log å sa tack, men inombords var jag lite sur på han, för att han inte stannade först å fick mig att stå å vifta sådär bland människor=P..
Iaf, sen lördagen och söndagen jobbade jag. De va Jobbigt. Huh. Jag var helt slut sen. Tog mig in till stan å skulle prismärka på måndagen med, men jag Orkade inte. Jag fick helt enkelt åka hem igen. Sen var jag inte där å hjälpte till att prismärka på hela veckan å de har jag lite dåligt samvete för. Men den veckan fick jag ägna åt att strukturera upp skolan igen. Poff så började den igen efter lovet å jag blev facktiskt överaskad. Hur är det möjligt att vänja sig på En vecka att inte gå i skolan?? Hur kan det kännas helt främmande efter En vecka att vara tillbaka i skolan? Nu har ja ju typ kommit in i de igen men endå.
Iaf, måndag och tisdag satt jag och försökte knåpa ihop en engelska uppsats. Shit va svårt de va! Jag började och skrev olika inledningar minst 30 gånger. Och nu överdriver jag inte!! Sen så fick jag den smarta iden (tusen tack!!) att skriva på svenska å sen översätta. Då kunde ja ju lixom leta fakta på svenska med. MYCKET lättare=D!
Iaf, de knopade jag ihop på onsdagskvällen. Då Tvingade jag mig att sitta kvar vid datorn tills det var klart.. Samma kväll läste jag ut svenska boken med. Produktiv afton!
Med dagen var det värre. Jag sjukanmäld emig och bara låg och tog igen mig. Men det behövdes. Och jag är stolt över at tjag gick till skolan dan efter!

Åh, nu kom jag ihåg vad jag gjorde den dan. Torsdagen..
Först och främst lämnade jag in uppsatsen, dessutom kunde jag redovisa en engelska bok som jag läst klart. Kändes jättebra. Massa saker lättade från mina axlar! Sen.. *trumvirvel*
Var jag med och spelade fotbooll, OMBYTT, på friskvården! OCH jag Dushade efteråt! I skoldushar! Det var bara jag som gjorde de, för alla de andra slutade efter den lektionen så de va ju tur, annars hade jag nog inte vågat. Men gissa om jag är stolt! Det var typ hundra år sen jag var med på riktigt på en idrottslektion! Fotbollen gick skitdåligt by the way, men de gör inget.. Jag försökte iaf första 3/4 mitt bästa. Sen tröttnade jag till viss del.. Så fort jag fick bollen så lyckades jag på nåt vänster sparka bort den från planen.. =P
Sen på kvällen så var det gåsamiddag på skolan. Rätt mysigt.. Kände mig dock lite utanför, så jag gick inte hem så sprudlande glad=P..

Fredagen var en bra dag. Först matte (I löv matte!) sen foto (älskar de med=D). På foton bestämde vi att om två veckor så ska vi beställa våra foton till utställningen. Då ska vi vara klara med vilka vi ska ha å så..  Först fick jag lite smått panik för plötsligt var jag inte nöjd med nåt foto i "klara" mappen. Men när jag gick igenom lite så hittade jag flera stycken.. Ska bli spännande=).. Sen på kvällen åkte jag in till söta terese. Vi köpte massa godis å såg på film å bara skämde bort oss. Grease är en så Underbar film!! Jag Älskar Travolta!! Kolla minerna lixom=).



På lördagen jobbade jag.. Gick bra.. =) Men var rätt trött då med.. Kände mig inte så produktiv då heller tyvärr.. iaf, iaf..
Sen kom vilodagen. Underbara söndag! Jag vilade och softade och myste och ägnade dagen åt mig..

Igår skrev jag matteprov.. Tror det gick rätt bra.. Sen fick jag gå tidigare från mentorstiden så jag hann till sosmötet i stan. Det gick med bra. Känns lite syns, en av sostanterna (som tidigare var min teraput, gon e inte sostant hon representerar nåt annat blablaha) var det sista gången som jag träffade, och så fick jag ett litet silverhänge av henne. En fyrklöver.. Helt gulligt.. Jag blev jätterörd...=)

Så till idag.
Louisiana-dagen.
Vi åkte halva skolan till detta danska museum för att njuta av konsten. Det var helcoolt facktiskt. Men de var mest två utställningar som jag tyckte om och fastnade för. Richard Avedons fotoutställning och så var där massa små islamminiatyrmålningar som var jättefina.
Richard Avedon hade både intressanta och trista fotografier tyckte jag. Men framförallt fanns där ett foto som jag fastnade för direkt och som jag fortfarande kan se i mitt huvud. Och jag fick leta ett tag på nätet för att hitta fotot!
Här hittade jag det..

image196


För övrigt så tyckte jag Lucian Freuds tavlor inte va så fina. Där fanns En han hade gjort som jag tyckte om. De andra var bara gråa å trista tyckte jag..

So.. Hur många orkade läsa ända hit??=D

Sju sanningar..

Jag har blivit utmanad av Marica att skriva sju sanningar om mig själv. Here goes!

1. Jag är supermörkrädd men har kommit över det någorlunda. Men hade nog inte vågat sova hemma utan katterna=P..

2. Jag är perfektionist vilket gör att så fort jag ska påbörja nåt får jag megaprestationsångest. Big time jobbigt!

3. Jag Hatar att laga mat och det märks. Sist jag lagade mat så brännde jag köttbullarna å grejerna i ugnen var fortfarande iskalla i mitten. Grr!

4. Om jag bär på mycket tungt och har bråttom så blir jag jättearg på vinden om den blåser mycket=P..

5. Jag har lustig humor. Jag skrattar åt det mesta andra skrattar åt men jag skrattar åt mycke som ingen annan skrattar åt med. Och det är inte så ofta folk fattar mina skämt=P.

6. Jag är otroligt känslig. Vissa dagar är jag överlycklig och vissa dagar kan minsta kommentar få mig gråtfärdig..

7. Varje kväll när jag går å lägger mig kommer jag på 30 grjer under dan som jag gjort bort mig me=P..


I utmaningen så ska man utmana sju andra. Så jag utmanar...Terese,  Johanna , Lisa, Carolin, Viky, Anna, Citron, och Nicole. (Jag kan räkna, jag bara utmanar precis så många som jag vill!=)

Klimat..



Såg din utmaning Marica! Jag funderar febrilt! Kommer snart!=)
Synd du inte fick praktik här Cicci=(! Men läste i din blogg att det går bra på stället i stan, å de e ju kul=).
Orkar inte skriva ikväll, ska slockna mot kudden nu, händer Jäkla massa nu kan ja tala om iaf=P.

Lillan