STOCKHOLM

Imorgon åker vi. Med flyg.. weeii!!! å läskit med.. kommer hålla viky i handen hela tiden.. Sitter och funderar på vad jag behöver packa.. Har kläder,smycken och smink. Fixar hygien imornbitti. Skivor, bok. Vatten. Åh, harald nyborg katalogen till pappa...

Ska bli så underbart kul.. =D=D=D

....

Det här går inte bra. Idag ska jag plugga historia. Ta mig till bibblan och fixa kort och låna några böcker. Läsa en pärm. Köra kvart över två. Motorväg.
Ja måste köra. Men ja kommer nog inte palla de andra.. Sophie kommer bli arg. Men jag bryr mig inte så mycket längre. Vad spelar det för roll?
Jag tänker mest på historian nu. Vi har prov imorgon. Jag kan det inte. Varför, varför ska jag gå dit och förnedra mig??

Jag borde åka till stan nu. Om jag ska hinna göra de andra sakerna med.

skriva

Nu har jag blivit påmind.. måste skriva lite=P... det kommer bara bli patetiskt endå. vilka är de som läser detta?
So. Allt är skit. Jag har till nyår. Sen får vi se vad som händer. Vad dom säger. Om jag är kvar i skåne eller om jag ska tillbax till växjö. Jag bryr mig inte så mycket facktiskt. Jag vill fixa det satans körkortet så det är gjort.. Jag är lixom för nära för att ge upp det nu. Men resten lixom.. saknar betydelse. Typ. Historian kommer gå åt helvete. Förmodligen svenskan med. Finns en liiten chans att ja kan få g. Ja bryr mig int eom att träna. Vi har bytt gym precis. Först verkade det helt bra, de här nya. De har tv i maskinerna typ=P. Men hela stämmningen är annorlunda.. Ja går till motionssakerna å vågar inte röra de andra sakerna. De e Mycket fler muskelkillar där. Dessutom har dom färre trappmaskiner där och inga alls där jag var först, gymet utanför stan, så jag tog nån inlinessak istället. Å den e skitjobbig. Jag pallar inte alls lika länge som på trappmaskinerna på friskvårdshuset. Å gissa om jag känner mig totalt misslyckad då?
Jag red igår. Å galloperade.. Det var underbart. Helt kul.. har börjat fatta grejen lixom. Jag skulel vilja rida som träning istället. "Är det ett undvikande att du inte vill gå till gymet?" Suck. De lyssnar inte. Asså jag kanske inte fattar, de är ju endå rätt troligt, för jag har ju undvikit hela mitt liv och det är meingen att jag ska programera om hjärnan. Men hur djävla lätt är det att säga till sig själv, "allt du tänker och gör är för att undvika". Allt jag gör och tänker är.. Ju den jag är. Seriöst, forska fram nån satans operation så man kan få det UR huvet!

Sophie kommer bli arg igen. Eller hon blir inte arg. Men hon blir ju inte glad. Hon säger att jag inte kan göra så. Shit, kommer nog få snacka med Therese nästa vecka med... Undra vad hon kommer säga=P... HON kommer skälla... Suck.

Det där om helvete åt båda hållen, men att det ena alltid komemr vara ett helvet men inte det andra. Det är ju bullshit. Båda kommer alltid att vara helveten. Det ena kanske mer.. ett fängelse. Ofrihet.
Jag menar, om jag börjar göra allt det jobbiga, måste jag fortsätta. Hela livet. Varje dag. Om några år kan jag trappa ner det lite. Men jag måste endå fortsätta. För annars står jag efter tio år igen å vågar inte gå på stan. Är det värt det?? Det har blivit mycket svårare att se det nu.. det osm gör det värt det.
Innan tänkte jag att jag ville ha ett hus på landet å ha ett bra jobb, kanske ett eget företag å jag skulle måla å va med i en teaterförening å rida å ha pudlar å katter å en man å barn å jag skulle engagera mig politiskt å jag skulle göra vackra saker å resa å Fota å upptäcka massa olika kulturer å lära känna massa människor å massa massa saker..  Med de som mål är det ju värt det..

Som om jag skulle kunna göra nåt av de..

Kan man bygga en koja i skogen och leva på vad man hittar? Utan någon kontakt med omvärlden?

Fika!

So. Hänt en del. I fredags var vi ute. Provade Frimus då. Det gör vi inte om igen. Ush!
Class är bäst..
Men det var supertrevligt sällskap, så kvällen känns endå lyckad!=)

jagotvillingarna


Idag har jag hunnit massor tycker jag. Tränade på förmiddan, åkte ut på landet å käkade lunch, vidare till åhus och kelade med kattungar och hem igen för att städa och baka på en timme.
Blev vaniljpanacotta och kärleksmums. Kom en hel bunt underbara människor och fikade hos mig. Hade supermysigt=).

Imorn ska jag övningsköra. Har inget mer planerat.. Förmodligen borde jag komma på nåt jobbigt.

ÅH! Shoppade loss i veckan med. Är pank nu. Men det var det värt!=) Hittade supersnygga skor och kläder. Lite krimskrams med.. Dags att softa lite i soffan nu.



Kent. Allt som betyder nåt är Kent.

man försvinner totalt i deras musik

Kent



Sova en månad

Jag vill inte gå å lägga mig. Det är måndag imorn. En hel vecka till för sophie att plåga mig. Jag orkar inte. Det är för mycket. Jag kanske blir kvar på den här sidan endå. Om hon inte vakade mig nu som en hök skulle jag falla ihop. Snart kan jag inte le längre. Samtidigt kan jag inte släppa efter när hon ber mig. Jag försöker, men det går inte. Jag vet inte hur! Det sitter kvar där inne och maler, och tar all min ork och vilja. Jag kommer ju endå misslyckas! Jag misslyckas hela tiden. Även om jag gör allt det jobbiga, måste jag släpa efter. Göra det utan äkerhetsbeteenden. Men Allt jag gör är säkerhetsbeteenden. ALLT.
Det är en tidsfråga innan jag faller nu. Jag lever på rädslan för att ge upp. Rädslan att de ska göra nåt värre än det de gör nu.

Förfest med kamera

Vi skulle gå ut igår. Så ångrar hon sig. Sen ångrar hon sig igen. Typ kl nio. Så vi gick ut!! å det var helkul!=D Var en person vi saknade.. Men snart ska hon med ut! =D




För övrigt så är jag helt slut. Jag gör saker hela tiden.. Nästa vecka har jag två prov, veckan därpå ska ja ha skrivit ett tal och ett referat och då ska jag läsa upp det för massa människor.. Och hela tiden är körkortet i bakgrunden å lektionerna, å träna å bada å fråga å åka buss å bläblä..



Historiahelvete

Orkar inte ta det en gång till. Men historia suger. Fett. Satansskithistoriahelvete.

Kan rekomendera en film.. Tsotsi.

tsotsi


Jag kommer nog inte klara det här.

Class

Vi var där i lördags. Vi ska nog dit på fredag. Vi var där förra fredan. Nu börjar det rulla igång. Riktigt skoj e de.

Jag gick inte å tränade. Gjorde massa annat istället. Red i lördags med. Hade ont som fan i baken igår, nu har ja träningsvärk i låren. Mycket träningsvärk. Det var Riktigt skoj de me. Vill göra om snart!!
Roligast var att tölta snabbt å gallopera!!=D.

Igår var sophie här å planerade veckan med mig. Jag ska komma fem minuter för sent till historian imorn. Fy fan. Ush. Fy.
Imorse när ja skulle köra tänkt ejag helt fel. Kom till stan halv nio. Skulle köra kvart över tio. Fick väna..
Gjorde pankakor idag med=).. Gott.. Frös in några portioner med.. Hämtade linser. För tre månader.
Jag frågade körskoleläraren hur många lektioner jag har kvar typ. Tio sa han=). Det närmar sig..

Lisa är underbar och söt som vanligt..


Viktoria är bäst på att dansa!!
jagochviky