Grattis pappa!

Grattis till pappa som fyller hela 60 år idag!
Hurra hurra hurra!!!


Aftonbladetfilm om "Ett fall för Louise"


Bä bä vita lamm på teckenspråk


Gissa vad det är!


Den vita färgen va slut så de fick bli lite 70talstuk istället.
Vad tycks?=)

Gissa vad det är!


Den vita färgen va slut så de fick bli lite 70talstuk istället.
Vad tycks?=)

Bild

Idag fick jag applåd på bilden! För min tavla.. Löjligt och oförtjänt men iaf=).
De var kul idag. Först fick vi sitta ner fem minuter och fundera ut en maskin som kunde finnas i framtiden.. Teknik å sånt var inga problem.. Allt gick att lösa.
Först var jag inne lite på att göra en matmaskin så ingen behövde svälta längre.
Men så kom jag på en jättebra ide!
Kärleksmaskinen!
Det är massa små maskiner i olika former och med olika utseenden (så att alla ska känna sig bekväm med nån, alltså typ korta till dvärgar å så me menar jag) som man kunde gå å krama när man var ledsen. Eller ensam. Eller hade ångest. eller var arg. Så blev man glad igen! Och så skulle alla vara lyckliga!
Nice va?=)

Sen gick vi ner till en större lokal där läraren hade byggt upp ett litet "torg". Detta torget fick vi måla av och så fick vi rita in våra maskiner.. Jag hann inte rita så många.. En, tre stycken kom med.. Se om ni hittar dom=)




De nedanför gjorde vi för ett tag sen.. Vi målade av massa hinkar å lådor och det vi skulle fokusera på var att blanda rätt nyanser.


Och detta va typ de första vi gjorde. Massa moment ledde fram till detta!
Det är självporträtt. Vi fick först rita av oss, på typ fem min. Sen skulle vi använda fel hand. Sen fick vi inte lyfta pennan från pappret. Sen fick vi typ en minut på oss.. Så förde vi över ett av resultaten på ett stort papper. Vi fick välja en färgskala och med färgens motsats skulle vi göra små små mönster i fälten.


Och så det roligaste! Vi fick skulptera våra ansikten i lera en dag. Dessa alster är inte helt klara än, de ska lackas eller nåt sånt med, men det gör vi inte förräns om några veckor..

Fiskvardag

Idag har jag varit hos tandläkaren. Jag fick en lapp hem för ca två mpnader sen och noterade datumet (8/10) i min kalender. Men imorse kollade jag tiden och tappade hakan när jag såg att det var 06.50 de ville ha mig där. Det hade inneburit att jag blivit tvungen att stiga upp kl fyra och gå i mörker till dagens första buss. Så jag ringde idag efter lunch och ändrade min tid.
En stur tant suckade och gav mig en tid tjugo över fem idag. Halv fyra gick jag till bussen idag och hem igen kom jag typ 19.45. Fy vad mycke tid det går åt när man ska ta sig nånstans med kollektivtrafik..

I väntrummet fanns ett akvarium med massa fina fiskar. Det stod en lapp ovanpå med bilder och artnamn med rubriken "Vi bor här". Men de stämde inte alls för inga bilder stämde överens med verklighetens fiskar.
Iaf fanns de fyra stora runda fiskar i (som jag borde kunna namnet på efter några år som djuraffärsextrajobbare) som betedde sig lite roligt. Först såg jag bara tre av dom och det var två som, såg det ut som, muckade lite med varandra. Den ena var mycket större och jag antog att den hade högre rang. Men sen blev jag osäker, för plötligt ser jag en till fisk bakom den mindre muckande fisken. Den lilla blyga fisken har gömt sig inne i hörnet och bara ligger där. Och den mindre muckande fisken verkar nästan vakta den. Kanske den stora muckande fisken försökte frita den? Nån gång rörde sig den lilla blyga fisken utåt, men då blev den tillbakamotad av den lilla muckande fisken.
Lilla stackars blyga fisk... Jag fick dämpa impulsen att försöka ta med den i en plastpåse och ge den ett kärleksfullt hem här hos mig.



Inne hos tandläkaren gick det väl sådär.. Det börjar kännas bättre nu.. Hon som undersökte mig (Tandhygienist heter de väl?) var iaf trevlig, treligare än tjejen jag brukar träffa. Men det visar sig att jag har ett hål. Och på ett ställe är de på väg att bli. Och hon sa att jag måste laga.
När hon sa de höll jag på att trilla ur stolen.. Nej=P.. Men de va jobbigt.. Men hon bad läkaren komma å kolla, men läkaren kollade inte ens i munnen hon kollade bara på röntgenplåtarna. Men hålet syntes tydligen bara där, inte alls ananrs. Hon sa iaf att de inte behövde laga de nu men ja måste nog göra de om några år. Phu!
Men fasen. Jag måste sköta mig nu! Ordentligt! Tandtråd och flourskölj varje kväll. Och inget surt.

Jag kände mig jätteynklig när jag gick därifrån. Och droppen föll när jag kom till resecentrum fem min försent och missade bussen hem. Och fick vänta en timme till nästa. Så jag gick och köpt elite choklad..
Som jag ska ta med mig med ett glas mjölk och se på lite serier sen. Så snart jag skrivit av mig klart..

I lördags bakade vi bullar, min älskling och jag. Inför kanelbullens dag såklart!
De blev jättefina och jättegoda!




Greys anatomy, Dexter, Heroes och House har alla kommit igång igen! NICE! Samtidigt får jag fortsätta längta efter True blood, Beeing human och Överlevarnas återkomst...
jag tror jag passar på att framföra ett Stort Tack till allla kreativa fantastiskt duktiga människor som skapar massa bra bra saker som kan underhålla mig.. TACK!=D

Åh! Jag har blivit prenumerant av Miniatyrvärlden! De e nice=D



Sånna här frestande mästerverk tog en klasskompis med till skolan i fredags. Supergulligt va?!:D




Åååh vad gärna hon ville slörpa i sig mjölken.. När hon inte fick nåt la hon sig för att tjura i målarlådan..