Högskoleprov

Attsingens vad tiden går. Nu är det ju dax att skriva igen!
Sen sist har jag redovisat massa arbeten och skrivit högskoleprovet=).
Jag redovisade en powerpoint i historia om Robert Koch. Gick hyffsat bra. Och i samhälle höll jag och en klasskompis en lektion om Sveriges och USAs försvar och jag fick prata lite om minor. Det gick också hyffsat bra. Vi fick iaf beröm.
Och på högskoleprovet hade jag 89 rätt om jag skrivit av mina svar rätt. Vi får se om några veckor vad det blir i normeringstabellen, men jag känner mig hyffsat nöjd över det med. Och det var ju första gången så jag kan nog förbättra lite. Missade många fler ord än jag hade räknat med, fick 29/40. (Fast nu när jag tänker efter så är ju inte det dåligt procentuellt.. på nogdelen hade jag bara hälften rätt..)

Annars har det inte hänt så mycket.
Jag är i en miniatyr-period. Här svänger det minsann!

Jag halkar efter lite i engelskan känner jag. Försöker för fulla muggar hålla jämn takt med resten av klassen men det är svårt. Imorse orkade jag facktiskt inte gå dit. Men det är engelska imorn med och jag får inte missa för mycket..  Huh..
Vi har muntligt prov i naturkunskapen imorn med. Om genetik. Det är rätt intressant.. Får se hur det går.. Jag förutspår att jag kommer få prestationsångest. Blivit av med mycket av den, men den börjar smyga tillbaka känner jag.

Det är bara tre dagar kvar, sen har vi TIODAGARSLOV! Härligt!
Mamma (och förhoppningsvis Anna) kommer på lördag och umgås med mig. Och tar katterna med sig tillbaka. Så åker jag nog till Ronneby och älsklingen på söndag. Efter lovet går vi i skolan en vecka, innan det bär av till Prag.
Har nån varit där? Tips?=)

På fredag är det kanske fest. Jag och Nicole planerar att festa lite iaf. Det är minsann på tiden. Vi har massor att fira. Inte minst att vi gjorde högskoleprovet i lördags och inte dog på fläcken av pressen. Att vi är klara med enkäten! (Ska bara hängas upp med...)
Hmm.. finns nog mer..

Behöver skärpa till mig när det kommer till mina matvanor. Äter alldeles för mycket sött och choklad. Men jag Måste. Det är hur sjukt svårt som helst att låta bli.
Jag fortsätter försöka.

Ne, nu får jag borsta gaddarna och plugga genetik innan det är sovdags.

Sommar

Dagarna flöt på i ilfart och plötsligt har det gått en hel vecka sen sist. Men det känns inte riktigt som det har hänt nåt..
Vi jobbar med enkäten på samhälle.. vi börjar bli klara nu tror jag,,
Alla jäkla jeans gick ju sönder i kör så jag köpte ett par på Kappahl. Tänkte att det kunde vara kul och fräscht med ett par ljusa jeans. Men ack så fel jag hade. Det är superofräscht. Varenda liten fläck syns. Om en liten fågel skulle andas på dom, skulle det synas. Men de e snyggt till stövlarna=P.

Idag hade jag läxa i svenska och engelska. Svenskan har jag gjort. Hyffsat iaf. Men inte engelskan.
Vi fick den i fredags. Och det var en slump att vi fick den, för det står i ett mail som alla får och det  var en slump att nån kollade den då. Annars brukar vi kolla den mailen på måndagar och då hade jag fått reda på det igår. Hur som, vi skulle läsa om Shakespere och skriva om honom. Jag började igår, men jag hade ont i huvudet och kunde inte koncentrera mig. Skäms lite. Känns inte alls bra. Förra året hade jag inte gått å lagt mig föräns jag hade fixat klart läxan. Attans..

Helgen har jag spenderat i Stefans lägenhet. Han har jobbat och jag har längtat efter honom. Och sett på house=). Det är ju säsong 4 som går på tv nu men enligt TPB så ska det finnas 6 säsonger. Weird..

Jag längtar till sommaren.. Värmen.. Förr i tiden gillade jag vintern mest, men det är framför allt snön jag gillar. När den uteblir är vintern mest tråkig.
Åh, sommar..

Nu får jag snart gå till skolan. Ska slänga på lite makeup och packa väskan med.



Så anna

Massor har hänt. Såklart.
I mitten av januari var jag på farmors begravning. Det var såklart sorgligt, men jag kände inte henne så väl så för mig var det inte så jobbigt. Och efterssom pappa då kom till södra sverige fick jag träffa honom några dagar.
Jag har haft två naturkunskapsprov som jag precis klarat. Det senaste trodde jag att jag klarat med lite större marginal, men jag hade misstolkat några frågor så det var inte så lysande som jag hade hoppats. Men än så länge så ligger jag en bit över godkänt iaf.
Den 6 februari var det lite fest hemma hos mig. Vi var ett litet gäng som åt godis och popcorn och spelade kort. Och drack öl.
Och så drog vi vidare till Biljard och sen Harrys. Trevlig kväll med trevliga människor, men jag saknar danskvällarna. Viky, och Lindell, det är inte samma sak att gå ut längre utan er!


Dessa två lånade jag av Lilia.


Jag och Lilia senare på kvällen när vi kommit downtown.

Jag har köpt nya skor. Ett par stövlar. Bruna i skin.. Superläckra. Vagabond på rea. Betalade 350 och det ursprungliga priset var 1190. Fun=).


Och fredagen den 13 i februari åkte jag till Växjö. I växjö åkte jag direkt hem till Vicci och fick äntligen träffa hennes lilla fina bebis. Dan efter döptes bebisen till Isac. Precis innan dopet var det bröllop i kyrkan så jag gick två varv runt kyrkogården innan jag vågade närma mig och smita in där jag hittade några kända ansikten. Efter ceremonin bjöds det på supergod mat.

Tyvärr hade jag bara mobilkameran.
Attans vilket charmtroll lilkillen e!



Isac med mamma.



Hittade en bild från söndagen hemma i växjö med.
Mamma och jag tog en sväng ut till Hissö och gick en promenad. Tillbaka till bilen gick vi på isen och på fastlandet avslutade vi vår utflyckt med mumsig varm choklad. Superhärligt!


Sportlovet vecka 8 spenderade jag med Stefan. Vi åkte till Ullared på torsdagen i hopp om att fynda, men vi blev båda rätt besvikna. Det visade sig vara ett superstort ÖB och inte alls det fyndparadis vi trodde det skulle vara. Men vihittade lite smått och gott ändå. Bland annat en pudel i form av hundleksak som jag lade till min samling.

Och så kom bokrean. Jag gick ut på stan och tänkte välja böcker för sisådär 300 kr. Men jag åkte hem med fyllda kassar och hade spenderat ungefär det dubbla. Jag hade redan tidigare köpt första delen i Stieg Larssons Millenium serie och kompleterade den. Den är superspännande och jag har läst non stop sen jag började. Nu har jag 50 sidor kvar på sista boken och jag kan varmt rekomendera böckerna.



Såg filmen på bio med och den var tyvärr en besvikelse. Se inte den.
har även sett den senaste wallanderfilmen på bio för några veckor sen. Den var bra. Helt klart sevärd!