Klicka




Jupp.. klicka på...

Här Anna;)


Tjoho! Jag lever!

Har bara inte känt för att skriva.
Det har varit ett jättehärligt julbreak. Jag var uppe i Växjö en vända över julafton. Träffade min morbror, fick massa julklappar och åt julmat. Ja, jag träffade såklart mamma och syster med och lilla Blondie. Tyävrr inte Vicci med familj..
Och så shoppade jag på Ginatricots julrea.
Sen åkte jag till Ronneby över nyår. Där hade jag mysigt tills skolan började igen förra veckan. Denna helgen har också spenderats i blekinge.

Det mesta är ju old news nu. Kan iaf berätta att jag strogglade rätt mycke me katterna på resan till Växjö. Men det gick!=)
Jag fick massa fina julklappar! Tack!=).
Mamma och jag tog hade en heldag på stan på annandagen med shopping och fika. Mysigt värre och bör göras oftare!
Jag saknar mina katter mycket.
So..

New news=).
Jag har kollat upp en linje på Blekinge läns folkhögskola. Mat och hälsa. Jag hoppas och håller tummarna för att det ska vara möjligt att läsa ett år på den linjen och räkna det till de tre åren man måste ha för att få typ.. gymnasiekompetens eller vad de kalalr det. Men jag börjar tvivla.. Hoppas hoppas.. Är jättesugen på de nu. Den ligger i Bräknehoby, och det hade varit jättebra då jag kommer lite närmare Ronneby med ju. Har tidigare kollat på folkhögskolor neråt skåne.
Vill iaf inte gå ytterligare ett år här. Det är fint och så, men det räcker med två år..

Jag funderar på om jag ska gå till idrotten om en timme eller inte. Nu kom hängigheten över mig igen. Typ, huvudvärk och så. Det var länge sen jag hade huvudvärk. Har jag det går det rätt snabbt över och det dröjer innan jag får det igen, men nu har jag haft de ett tag.. Alltså att det återkommer några gånger per dag. Kanske behöver dricka mer vatten?

Hehe, detta skulle bara bli ett kort inlägg, men jag drar mig för att trycka på publicera. Känns som att jag har mer att skriva.

Äh, ja får väl ha nåt "kort" inlägg med, då och då.

Marit Larsen - If A Song Could Get Me You