Ett till "klicka på" inlägg


Feed Me!

Adopted from Valenth

Feed Me!

Adopted from Valenth

Feed Me!

Adopted from Valenth

Feed Me!

Adopted from Valenth

Feed Me!

Adopted from Valenth

Feed Me!

Adopted from Valenth

Fishyfish

Gör denna fisken til en stjärna! Klicka på den asså=P



Tävling!

Här är jag med och tävlar om en stämpel!

Elinashobby

Höstlov

Då ska vi se. Jag har massor att berätta. Vi börjar där jag slutade och det var för två veckor sen. Då fyllde pappa år och han fick ingen tårta i min blogg.. Så han får en nu=). Grattis pappa! Du är bäst!!




Och på pappas födelsedag, då på tisdan, åkte jag med några till från skolan till Malmö högskola. Det var intresserade från olika folkhögkolor i skåne som kom och lysnsade på studievägledare och studenter från malmö och kristianstads hökoslor och lunds universitet. Det var rätt bra! Intressant... Vi får se hur det blir.. Hälften av oss gick på stan när vi hört oss mätta. Det var trevligt trots regn och kyla.. Läraren som skulle följt med var tvungen att stanna hemma då hennes barn blev sjukt, så hon gav mig vägbeskrivningen, rabattkortet och ansvaret. Jag kände mig lite som en hönsmamma då jag räknade alla å kollade så alla hann med tåget. Men det gick bra=).

På torsdagen höll jag mitt tiominföredrag på svenskan, och det gick jättebra! Fick massa positiv kritik och mitt självförtroende höjdes massa den dan=). Fick bra respons på min spaning på samhälle med. De va nice!

Så kom höstlovet och ledigheten. Men redan pålördagen var jag tillbaka på skolan. Jag och en annan från elevrådet hoppade in för ordföranden och vice ordföranden psom representanter för elevrådet å styrelsemötet. Det var intressant att sitta med på ett riktigt möte. Och vi fick en del godbitar att ta med tillbaka til nästa elevrådsmöte. Jag ska förästen hålla i renoverigen av musikcafeet. Vi ska äntligen fixa till det är det tänkt. På onsdag ska vi samlas i lilla matsalen. Jag har satt upp en lapp, en stor röd och gul, så jag hoppas det kommer lite folk. Vi får se hur det blir!
Sent på natten kom min sötnos=). Vi spenderade söndagen hos mig, sen åkte vi till Ronneby. Söta snälla Josefin kom och gav katterna mat både måndag och tisdag så jag kunde stanna i ronneby till onsdagen. Det var jättemysigt=).
Så på onsdagen åkte jag hem. Tåget krånglade och jag kom till krstd precis när bussen gick så jag fick vänta i en timme. Och då köpte jag en kaffe på mcdonalds och om det ska jag berätta mer senare.  Hur som helst så kom jag hem så småningom. På torsdagen jobbade jag några timmar. Och hela fredagen jobbade jag. Det var full rulle hela dan. Jag plockade 120 maskar!! Först ville en ha 40. Och när jag satt där och plockade dom trodde jag att jag skulle spy. Sen fick jag plocka 20 till. Och det var bara att bita ihop å göra det. Och när det sen kommer in en kund och ber om 60 maskar tror jag knappt det är sant! Men de 60 var faktiskt inte lika jobbiga som de 40 första. Det var nog min lära-mig-plocka-mask-dag..

Men fredagen slutade inte där. När klockan slog 18 och vi stängde så begav jag mig till Wille och bytte om och gjorde mig festfin. Tillsammans tog vi oss till Matildas kompis i stan där det var maskeradtajm. Det var jätteroligt!
Tyvärr bangade massa klasskompisar. En kände inte för det, två hade förväxlat dagarna och en orkade inte efter massa tågresande. Men de var gott om människor där ändå och de var jättetrevliga. Jag var förrästen bandit..



Och från festen hos Wille 4 oktober.
Här hade vi alltså dragit vidare till banken..


På lördagen var det tänkt att jag skulle följa med Lindell till Lund och hälsa på Rebecka och några andra. Men det blev tyvärr inte så. Det var ju söndag och det had ejag inte räknat med. Så jag han inte ta mig hem och tillbaka så jag hann med tåget till Lund. Det känns jättetråkigt. Men jag hoppas på att får träffa Lindell snart.. Tror hon sa att hon kommer om en månad igen.. Och Rebecka är visst på skolan denna veckan.. Får leta upp henne imorn.. =D

Istället då på lördagen så tog jag mig hem. Spenderade en timme då med, med at tvänta på önnestadbussen. Och gick till Mcdonalds och köpte en kaffe. Och nu ska jag berätta om kaffet. Då i onsdags så köpte jag en stor kaffe med mjölk. Och idiotkillen i kassan gav mig en mellankaffe. Och jag såg hur han pillade på dom stora muggarna men tog nåt annat. Så frågad ejag när jag fick kaffet, "är detta den stora muggen?" och han sa ja.
Då sa ja att det står ju 0.3l och det brukar stå 0.4. Då bara vände han sig om och börjar nonchalant pilla på kaffemaskinen.. Alltså han tar inte en mugg och sätter den vid kaffe maskinen och trycker på knappen, utan han pillar nonchalant på den. Då säger jag "skitsamma, jag tar denna".
Och tänkte at than var nog bara lite trög.
Men sen tänkte jag mer på det, och blev argare och argare under dan. Han måste ju hela tiden ha varit medveten om att han gav mig en mellankaffe istället för en stor? De trycke rju på en knapp, mellankaffeknappen eller storkaffeknappen.
Så svor jag över han den dan.
MEN! Det tar inte slut här. Jag köpte som sagt en kaffe på fredagen med. En stor kaffe med mjölk och det råkar bli så att det är till samma kille jag ger min beställning. Och jag kollar så han tar rätt mugg och det gör han. Han är lika nonchalant och otrevlig som förra gången. Iaf, kaffet blir klart och jag ber om socker och går till ett bord för att blanda. Och när jag tar bort locket så är muggen bara lite mer än halvfull. Det djäv** ase* har gett met en mellankaffe i en stor mugg!! Och då blir jag Lack och går fram och när en tjej som jobbar där går förbi håller jag fram muggen och säger att det här är inte rätt. Hon ber så mycket om ursäkt och ger mig en ny Stor kaffe. Hela tiden kännerslår hjärtat jättefort och oumpar ut massa adrenalin i kroppen. Faktum är att jag känner hur hjärtat börjar slå snabbare bara jag tänker på hur jag faktiskt Vågade säga till.
Jag går därifrån. Efter typ tjugo min har kaffet svanat så mycket så att jag kan dricka det, och då upptäcker jag att det inte är nån mjölk i det. Dumma dumma mcdonalds. Men jag drack kaffet ändå.. Och gjorde ordentligt, gott snabbkaffe när jag kom hem.

Så.. Nu har jag det med nedskrivet.
Nu kommer vi till den roliga delen=). Min sötnos kom till mig på lördagkvällen. Jag hade gjort potatisgratäng och strimlad, stekt kyckling. Jag fixade potatisgratängen och sallad och donade i köket när jag kom på a tjag Helt glömt bort att fixa nåt till. Tack och lov hade jag kyckling i frysen som jag snabbt tinade i micron och stekte upp. Som vanlig när jag gör nåt nytt i köket så ringer jag mamma om varje ny liten grej. Tack mamma för allt ditt tålamod!=)

När vi ätit, åkte vi in till stan och gick på bio. Vi såg den nya bondfilmen. Den var bra. Massa action. Mina linser krånglade och gjorde så att jag fick kisa, så jag kände inte riktigt att jag hängde med. Men det bästa var ju inte filmen..