Nova

103616-349Igår åkte jag ju till Terese och sov hos henne. Vi åt jättegod sallad och såg på tv. Terese hyrde en film med som vi såg. Factory girl. Den filmen gick rätt in i hjärtat på mig. Helt otroligt bra. Och Sienna Miller Är Edie.
Det handlar om Andy Warhols musa typ. Som är Edie Sedgwick. Se den!!

Och idag åkte vi till Lund och besökte Nova. Johanna kunde tyvärr inte komma med, men Lisa, Terese och jag hade en jättetrevlig dag=). Spec kul att träffa Lisa igen! Inte sett henne sen skolavslutningen typ!! Läängesen ju..
Shoppad elite.. Köpte en ny kalender till skolan. Och ett par tröjor..


Mer makeover!

Hehe de va roligt! Här kommer lite till!
Ska jag bli readhead kanske?=D


Makeover

Nu har jag gjort ett par makeovers. Här.
Hittade dit genom Maricas sida..
Vad tycker ni?=)





För övrigt så har jag gått fem km idag. Och igår gick jag två=)
Och en sån här vill jag ha=D Från intersport..




Imorgon så åker jag till Terese och sover hos henne för på tisdag ska vi åka till Nova i Lund. Johanna och Lisa med=)

w890i

Igår kom min nya mobil! Sony ericsson w890i. Jag valde och valde och läste och funderade innan jag bestämde mig för den. Denna känns mycket bätre än k850i-mobilen som jag hade ett par dagar.
Och den har rätt bra kamera så det blir förhoppningsvis fler bilder till bloggen från och med nu=).

Igår när den nya mobilen låg på laddning så besökte jag och Terese tivoliparken och hade picknick. Helmysigt=).
Sen mötte vi upp Annie och drack en kaffe med henne..

Ikväll har jag tänkt.. mysa.. tända ljus å dricka te.. läsa en bok kanske=). 

Lördag

Och så var det lördag igen. Nu har jag iaf nåt att skriva om! Int emycke men lite.. Johanna och jag åkte till Bockeboda igår och gick lite i skogen. Hennes söta hund Maja var med också. Påminner lite om Blondie.. Vi var inte så duktiga nån av oss på att läsa karta å sånt.. Vi tänkte gå eljusspåret som var 2,5 km, så vi började följa lyktstolparna, men efter 20 min var vi tillbaka där vi började.. Och vi gick inte så snabbt så en bra bit av rundan måste vi missat.. Sen hittade vi lyktstolpar åt andra hållet å.. äh. De var helt rörigt.. Vi hade med oss te och kanelknäckebröd med.. Riktigt mysit!
Men det slog oss att vi satt ute i skogen med oömma vettiga utekläder och drack TE en Fredagkväll.
Jag känner mig gammal bara jag tänker på det.. Men.. det var ju faktiskt trevligt..
Vi pratade om utbildning å skola å sånt. Jag längtar till skolan börjar nu.. Jag behöver skolan.. Eller.. sysselsättning lixom=P. Jag saknar till och med att räkna matte. Jag tänkte köpa matte C boken, men ja vet inte vilken de använder.. Jag vet inte om jag vågar chansa..
Apropå köpa böcker så köpte jag tre böcker om miniatyr tillverkning för ett tag sen.. har bara bläddrat igenom dom, men de ser fina ut! Får ta tag i de å göra nåt så jag kan recensera böckerna sen..

Mina senaste vadvilljagblinärjagblirstorplaner handlar om beteendevetar/beteendevetenskap. En kompis föreslog ekonom häromdan med.. Och jag är inte helt låst vid Malmö högskola längre.. Jag kan tänka mig Lund eller nån annan stor stad.. KANSKE till och med Växjö.. (Hehe, vad säger du om de mamma?;)
Men inte Kristianstad=P No way..

Förästen, jag har fått rätt många kommentarer på de senaste inläggen. Tack! Love det!=)

Tja.. Jag har egentligen inget att skriva om.. Jag ska gå å göra makrillmackor nu och äta de framför familyguy på 6an.
Tack och lov för dessa underbara komediserier! De gör mitt liv lite lättare och.. gladare.. och när det är jobbigt blir de mer uthärdligt=).


Filmer och fikor

Får uppdatera lite igen tror jag.. Det ha rinte hänt så mycket de senaste dagarna.. Jag har träffat Johanna och Annie några gånger.. Johanna och jag mötte upp Annie i lördags och tog en öl på stan. Sista dagen av kristianstaddagarna.. Det var trevligt.. Johanna och jag gick en vända på tivolit med och försökte vinna nåt.. Vi lyckades! Där de var garanterad vinst=P.
Vi fick båda en grå söt råtta.. Gosedjur alltså..  Sen dan efter på söndan bjöd Johanna hem mig på middag och film. Vi gick en runda med hennes söta hund Maja vid Ekenabben med. Tror de hette så..
Filmerna vi såg var Guldkompassen och Blonde ambition.. Båda var riktigt kassa=p. Det går inget vidare för oss när vi ska välja film.. Vi hade inte skärskilt höga förväntningar på dessa.. Spec inte den Blonde ambition, men asså..
Har nån någon film att rekomendera?
Annie och jag fikade i måndags och jag ska snart ta bussen in och träffa henne igen.
Nu håller jag på å tvättar.. Igår var bara en.. grå trist dag.. Jag måste börja göra saker.. Jag lixom.. börjar bli fast i lägenheten igen.. vill helst inte gå ut..






Nu är mina mysiga älsklingar hemma igen iaf=)


Magic-pen

Sådär! Nu har ja klarat de=D. Alla banor på magic-pen. Jag är faktiskt rätt stolt=). Man fick verkligen tänka till ibland!

Idag har också varit en lugnt dag. Gick på stan lite med Annie och så tog vi en fika. Var på Bunna eller vad de hette. Nåt ställe Annie hittat till. Där drack vi goda somriga latte med chokladsås, grädde och körsbär. Mysit va de=).
Borde tagit bild.. Mobilen joxar ibland så måste nog ändå byta den snart.. Får bli en mobil med bra kamera och sladd då..
Well Well..

Längtar till skolan

Jag har saker att göra.. Idag ska jag iaf städa. Och jag skulle ju komma igång med träningen i sommar. Men fy f*n vad jag hatar såna här tomma trista dagar!

Ny vecka igen

Nu är jag hemma igen. Kom hem från växjö i torsdags och så var jag en sväng i malmö i helgen. Så skönt det är att komma hem när man varit borta ett tag.. Helgen i malmö var ok.. Eller typ.. De  blev lite struligt.. Vi kom ut lite sent så vi han inte va där sålänge.. Men de verkade va ett bra ställe, the baser tror ja de hette.. Så vi kanske går dit nån annan gång och provar igen! Men då när de stängde tre så började vi leta busshållplats. Och när vi äntligen hittar den så hade sista redan gått.. Så då fick vi gå tillbaka massa å ta en buss som gick åt det hållet vi skulle iaf. Men vi visste inte var vi skulle av eller hur vi skulle gå. Vi frågade busschafören men han sa att vi skulle komma fram vid ändhållplatsen så skulle han förklara. Men den bussen gick till lund å så långt skulle vi så vi struntade i vad han sa å hoppade av innan bussen lämnade malmö. Vi gick å gick å gick, å jag hade skavsår som tusen på hälen. De blödde å gjorde ont.. Men till slut kom vi fram. Typ 6 på morgonen..
Så sov vi två timmar innan vi fick göra oss presentabla så vi kunde äta frukost. Sen åkte vi buss igen, å tåg i en evighet. Å alla var så trötta så vi satt bara å stirrade rakt fram på tåget i en och en halv timme. Sen fick jag vänta ytterligare en och en halv timme på min önnestadbuss..

Det var extremt skönt att komma hem igrå=P. Även om inte allt gick som de var tänkt så var det ändå en upplevelse.
Å jag hittade ett fint halsband på gina tricot.. Som jag hade till min gina tricot klänning.. (Ja, Nicole, de skulle helt klart tjäna på att öppna butik här i kristianstad å jag skulle va helt luspank=P)

Idag åkte jag till staden en sväng å åt lunch med Annie.. Supermysigt=). Men.. de stället var inte så bra.. eller.. asså ja tog pastasallad för 69 kr å den va rätt lam. Det var bara pasta å några ruccolablad. Två skivor röd paprika med..

Vilket klagoinlägg de blev=P.. Inte meningen.. Men en rolig sak är att mamma och Anna är på väg hit nu=). De har med sig Lisa och Lillan... Så stananr de till onsdag.. Ska bli mysigt! Ska ta med dom till kjugekull å så tänkte ja visa dom stället där vi plockade hajtänder med skolan i våras.. Och så är det ju kristianstaddagarna nu, så vi går nog en sväng på stan med..

Solen lyser och det är superfint sommarväder.. Så nu ska jag ta en sval dusch!=D

Yvonne - Drifter (Live Hultsfred 2001)





Gud vad jag hade velat vara där! Jag får rysningar i hela kroppen.. Nu börjar jag förstå lite hur Nicole måste känna på konserterna hon går på.. Yvonne håller mitt hjärta!

Pankakstårta

Sitter hos Vicci nu. Vi har gått lite på stan och åt lunch ute. Jag köpte en klänning på gina tricot. Rea och superbillig à 49 kr! =) Kanske har den på lördg.. Vi får se. Igår följde jag med Anna ut på gården igen. Sen åkte vi till hissö och hade lite picknick.. Mysigt=).
Iaf, så ville Vicci plötsligt göra pannkakstårta så det är vad vi snart ska äta till efterätt.
Sist jag åt det var nån gång när jag fyllde år för jättelänge sen. Då hade jag önskat mig det, och mamma gjorde de till mitt kalas. Mums!

Jag åker nog hem imorgon. Tror jag. Så jag hinner fixa lite inför lördag.

Grattis till Sandra som fått en fin liten pojke nu=)!!

Växjö

Tjao.. Det är sommarlovslugnt ännu. Jag träffade Jackie, Kim och SH en snabbis i lördags.. Vi gjorde inget spec.. Ska ta en fika senare i veckan eller nästa vecka=).

Sen höll jag på att bli galen av tristessen och.. stressen så jag åkte hem till växjö..
Kom hit igår på eftermiddagen. Jag följde med Anna ut på gården och kollade på djuren.. Jag kelade mest med katterna medans hon sprang runt å gav mat å rengjorde å sånt.. Sen åkte jag vill Vicci. Så roligt att träffa henne igen! Vi pratade massa gammla minnen. Allt från lärare på skolan vi gick på förr i tiden till allt hyss vi hittade på och pratade om på macdonalds. Tänk att hon snart ska bli mamma.. Det är helt otroligt. Och S ska ju med bli mamma snart.. Kanske hon är nu förästen. Får höra med dom.