Finbesök

Mamma och anna är här nu. Helt mys. Fick massa presenter som jag öppnade direkt. Linnen och pyamas å småsaker. Och en plattång!!=D Från babyliss.. Som kan göra stora lockar med. Den är superbra. (wiiih=D)
Fick kort å pengar av morbror å mormor med. Helt gulligt. Fina kort=). Köpte skärp och halsband på stan idag för en del av pengarna=P.. Och mamma köpte ett par sommarbyxor till mig med.. Hehe, helt bortskämd nu=).

Igår var jag viky och yrsa ute och röjde. Class var typ helt tomt så vi gick till grand istället. Jag ville inte först för de e 20 årsgräns där å jag är ju bara 19, och det skulle vara Såå pinsamt om jag inte kom in..
Men jag kom in=). Vi förfestade på några glas vin och jag drack inte många cider ute. Varvade t.o.m med vatten!! Endå kända jag mig nästan full dan efter med. Helt weird. Skyller på vinet=P.
Grand var coolt förresten.. Ritkgit stort.. Jag hitta inte där inne... Men vi hade ju guide=).

Längtar tills pappa kommer på måndag. Eller tisdag.. Var typ ett halvår sen jag träffade honom sist..
Ska flytta på fredag.. Å lördag.. So fun!!=D

Förfesten.. Efter lite vin=P..


Bild på mitt plattade hår och min fina kamera!=D


Får göra nya hål i skärpet så jag kan ha de lite högre upp=P


Shoppingvecka

Praktiserade i tisdags och onsdags. Gick bra.. Funkar lixom..

Igår var jag och viky och lämnade blod.. Hehe, helt coolt=).. Min började pipa för att det inte kom nåt blod, men det var mest för jag inte hade fattat att jag måste krama handen å pumpa lixom.. Det gick bättre sen=P.. Och efterssom det var första gången så fick vi en varsin mer=P... Dom tyckte vi hade ätit för dålig frukost (flingor=P) så vi fick fika både före och efter typ.. Tog en fika på duvanders sen med. Ush.. Gillar inte alls duvanders.. Darins är mycke bättre=).

Apropå darins så var viky å ja där ida igen. Åt riktig lunch där. Har inte gjort det sen praktiktiden på orana typ.. Det var mysigt.. Vi var i stan å kollade in dom nya affärerna som öppnade idag. Typ cubus å bikbok. Det var rätt smockat med folk så vi kom inte åt så mycke. Hmm.. Har bara trista recensioner från de me=P. Bikbok har absolut helt knäppa storlekar. Fast det har jag ju vetat länge=P. Och cubus hade rätt kass inredning. Barn och damkläderna var helt blandade kändes det som. Det hängde kläder i en trång gång där det var jättesvårt att se och få plats. Det var typ Inga speglar ute i affären. Illa.. Hittade en snygg sommarjacka där. Fick stå i kö till provrummet för att kunna se hur den satt. Tack och lov var den för kort i armarna så jag köpte den inte=P..
Har gjort en beställning på ellos imorse med. Massa fina skjortor och blusar å leggings.. Och ett skärp..Har kollat på varenda hemsida ja kommer på och var i massa affärer på stan idag, det är Inte lätt att hitta ett snyggt skärp. Det enda snygga, tycker jag, är det på ellos.
(www.ellos.se - art.nr 210-8009)
image143

Fick ihop religionsarbetet i tisdags med.. Skickade ett paniksms till Sn på måndagen och på tisdan hade hon fixat plugghjälp åt mig=P.. Jh kom å hjälpte mig. Det funkade lixom, för då satt hon bredvid mig och då kunde jag inte ge upp. Så det gick.. Hmm.. undra om jag behöver pluggvakt till höst..

Ska gå ut imorgon. Känner inte direkt för det egentligen. Men det var riktigt länge sen vi var ute sist så det känns som att man får ta sig ut så man inte glömmer bort hur man gör.. Typ dansar å tar sig fram i baren å sånt=P..

Åh, glömde nästan. Har fixat sommarpraktik nu. Sn sa åt mig att fråga på cityzoo, vikys gamla. Viky hjälpte mig en del.. (tack!=) Och det gick bra.. Ska börja två veckor in i juni, så jag hinner flytta klart å så. Känns riktigt skumt att ta över vikys gamla praktik. Just för att hon är så hemma där lixom. Och jag har ju varit där skitmycke, som hennes kompis.. Nu ska jag lära känna dom med.. Weird.. Men dom verkar riktigt shysta där..=).


Saknar hunnie.. Du måste komma tillbaka till oss!!

19 år!

Födelsedagsmiddan igår blev jättemysig. Trots brist på alkohol hade vi jätteroligt. Haha, britney och spice girls är så roliga att lyssna på sent på natten!




19 år i 25 minuter!!

Hehe, nu har klockan slagit tolv.. För ett tag sen.. Hmm.. känns inte så annorlunda.. Jag känner mig pyttelite mer vuxen kanske=)...
Och nobbad.. Skulle träffa en kompis som ställde in för han inte kunde.. Var kitnervös för de hela dan dag, så ha rinte tänkt alls på att jag fyller år..

Middan var trevlig typ.. Var ju helt ofokuserad.. Men de var helt mysigt att äta med alla dom som jag tycker så mycket om.. Saknade citron.. Och C.. Saknar C jättemycket..

Fick en micro av orana! det är värsta stort.. Känsn jättekonstigt att ja fick de=P... Det var både grattis på födelsedagen och avskedspresent sa dom=P.. Skrivs ju ut om typ.. tio dar e de väl?.. shit..

Efter middan (då jag blev nobbad via sms=P) gick viky å ja hem till mig å drack några glas vin typ.. Å poppade popcorn.. Dansade lite.. Var mysigt.. Lite vemodigt typ=P...

Nu jäklar ska ja bli vuxen å så på Egna ben..

soova..

två dagar kvar till min dag!

Valde färger till min lägenhet idag. Brunt i hall och vardagrum och vitt i köket.. Blir målat på alla väggar.. Målarfirman skulle ringa mig i sommar typ.. Så de komemr nog inte bli så smidigt som det kunant bli om de målat det nu i juni, Innan jag kånkar dit alla möblerna.. Men men, det löser sig nog=P..

Praktiserade idag med. Fyfan vad trist det var idag. Jag har Bara GLOTT. Först satt jag inne å glodde sen ute å glodde sen inne å glodde igen. Sista tio minutrarna målade jag en bild som en bad mig om.. De var det mest givande på hela dan känns det som=P. Jag gick runt å försökte hitta nåt att göra.. Men asså barnen leker ju själva, och det är meningen. De som vill göra något met oss vuxna är de som vi måte försöka få in i kompikretsen.
Aja..

Hmm.. joggade med citron idag med.. För ett tag sen. Kändes bra. Pushade mig själv. Känns endå som det går framåt. Klarar Lite mer nu än vad jag gjorde när jag började..

Ska prata med Sn imorn. Får se hur de går.. Hon verkade lite sur i nårra sms innan ida=P... Ska kanske till orana på eftermiddan med.. Får se.. Tänkte ta med mig joggingkläder å försöka komma iväg lite då med.. Åså kanske jogga lite med citron på freda me..

Ihh, jag fyller år snart=D..

baha, 28 år!!

Gjorde ett test på www.vuxenpoang.com. Fy, jag e 28 år enligt den=P...
såhär stod det..

Din vuxenpoäng är: 15.4


Din ålder borde vara 28.1 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse


Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? eller varför inte beställa en resa till Kos?
 
Tips på saker att göra för att få mindre poäng
  • Börja drick öl.
  • Åk till Hultsfred, dvs festivalen, inte staden.
  • Flytta ihop med några kompisar.
  • Ge dina krukväxter till grannen.
  • Sälj din bil, det är omiljövänligt.


Snacka om att känna sig om en tant..

Idag skrev jag mitt första hyreskontrakt... Bokade tid när jag ska hämta nycklarna.. Ska snart ringa boservice å be dom tapetsera min lägenhet.. Iih, ska bli kul=D...

Har planerat min födelsedag lite. Blir äta middag på nån resturang på fredan förmodligen med några, sen äta middag med några hemma hos mig på lördan. Sen kommer några till så äter vi glass å super..
Sen kommer nog familjen helgen därpå så firar jag med dom=)..

hmm..

Försov mig imorse.. Missade praktiken. De skulle iväg på utflyckt så jag kunde lixom inte komma senare heller.. Pinsamt värre.. Köpte en liten present till min handledare som hon ska få när jag slutar för att hon haft så stort tålamod och förståelse..=P..

Borde plugga lite idag med.. Ska föröka göra det..

Såhär ser de nya glasögonen!!



____________________________________



http://www.curiosityshoppeonline.com/aclene.html

Så sött!!
image136

dax att skriva igen

I måndags åkte vi till Ikea på utslussen. Handlade för precis 100kr. Ett skohorn, tre miniormbunkar, ett diskställ och 12 hyllplan. Soft=).

Var på orana idag.. Det var lite katastrof.. De var helt konstiga där och det kändes inte alls bra efter att ha varit där. Vi åt hämtkinamat. Det var gott iaf.. Och har lunch till imorn med.

Blir förmodligen i nästa vecka som jag ska till abk å skriva kontrakt.. Weii=)..

Jag vet inte om jag ska vara arg på orana eller inte.. De är helt konstiga i en annan fråga. Som är väldigt viktig för mig.. Jag vet inte om de e de goda eller onda i dramat lixom.. Trodde de var de onda igår, men fick höra att de inte var det ikväll.. Får se hur det går. Jag håller tummarna iaf. Stenhårt.

Åh, hämtade glasögonen idag med. Riktigt skönt att ha det klart.. De känns lite annorlunda.. Men bra..

(happy viky?;P)

packat

Hämtade upp de fem kartonger jag had ei källaren och la ner allt sånt jag inte behöver använda. Som böckerna å prydnadsgrejer.. Och halva köket.. Har ju dubbelt av allt typ, oranas och mitt. Packade ner mina saker nu.. Så får jag klara mig på två grytor i några veckor... Det innebär mest att jag måste diska lite oftare=P..
Var kanske inte så smart att packa redan nu, men det kliar så i fingrarna att få göra det.. Förra gången blev det å superstressigt, och det vill jag inte att det ska bli igen..

Gjorde en lins och glasögon underökning i torsdags. Ska fortsätta med tvåveckorslinser. Valde typ de billigaste bågarna jag kunde hitta (typ 400 nåt tror jag) och endå blev de typ 2000. Och med linserna och undersökningen ska jag betala 3500 den 10 maj. Huh..

Igår spelade jag, v, c och citron lite kort i mitt kök.. Det var rätt mysigt.. Men vi var trötta allihop så de blev inte å länge. Tog en paos mitt i och såg på Sverige dansar och ler (femman typ fem i tio tror ja). De va jättekul!=D Se de=).

image134


Nattäventyr

Knäppa som vi är gick carro och jag ut vid midnatt. Vi bor på varsin sida stan, så vi fick mötas på mitten typ. Vi behövde röra på oss, hade för mycket energi i kroppen. Vi gick helt planlöst och utforska lite. Sen på väg in mot centrum igen stöter vi på en gammal dam på trottoaren. Hon hade ramlat så vi hjälpte henne upp, och skulle följa henne hem. Shit, vi illrade bort oss totalt, hon visste nog inte riktigt vart vi skulle gå. Vi gick typ en km innan vi helt enkelt fick ringa 112. Så väntar vi och så kommer en polisbil. Dom frågar oss lite saker och säger bra jobbat...=)
Kändes bra.. Vi gjorde nåt bra.. Men lixom det är väl självklart. Hon sa att flera hade gått förbi, och bara ignorerat henne. En tjej på cykel hade bara cyklat förbi. Vem FAN hjälper inte en gammal människa om har ramlat att komma på benen? Hon sa att hon hade gått ut när det var ljust, och vi kom till henne runt ett tiden. (på natten asså.) Eller vem som helst för den delen.. En ung människa med=P.
Men vi borde ha ringt 112 direkt. Hehe, nästa gång gör vi det.

Hon sa att hon inte var ute så ofta, att detta var första gången på länge typ. Och carro och jag har lixom inte gjort så här innan. Vi bara valde höger eller vänster när vi kom till en korsning i princip. Så det känns lite som ödet.
Litegrann iaf. Eller rätt mycket.. Jag tror mer på ödet nu än vad jag gjorde innan iaf.

Nu ska jag bara samla mig och mina tankar och lägga mig och sova.. Praktik imorgon..


flytta första juni?

förhoppningsvis blir det så. Kollade på lägenheten igår. Den var rätt mysig. Massa kökskåp i nån blå/grön/grå färg. Minns inte riktigt. Får plats med ett riktigt matbrd där och några vägghyllor.. Tänkte köpa de på ikea..
Dabrummet var också fräscht. Hehe, glömt om de fanns skåp eller hyllor där eller om jag måste fixa det med..
Fans tre garderober, vilket han berömde för det är ju bra med många garderober.. Hehe, tänkte jag, ja får nog köpa fem till å skruva fast i taket eller nåt. Det löser sig nog=).
Det var en jättestor sovalkov, så jag får plat med både säng, nattduksbord och databord där. Helsoft! Och satt redan grejjor i taket så ja kan hänga upp gardiner där.
Enda dåliga var tapetfärgen. Knallorange. Huuh.. Men nån som bott där innan har haft katt som rivit upp väggarna i hallen, å han sa att abk lovat tapetsera om men att de bar ainte gjort de, men om ja gnälle rlit epå dom så fixar de sig nog.. Anars får jag fixa de själv.
Den var jättenära skolan med. Och det går en cykelväg till kristianstad. Tippar det kanske tar en halvtimme å cykla de.. Ska prova iaf.. Ska utfoska jogginmöjligheterna med sen.. ser mörkt ut på eniro kartor... Vi får se..
Så på månda ska ja ringa sos å kolla å allt e ok där å ringa abk å kolla så allt e ok där..
Det är en massa kugghjul som rullar nerför en backa känns det som, och jag försöker knuffa dom i rätt riktning så allt ska gå i lås..
Fyller år mitt i allt nu med, så väntar ett tag med att packa..



Läs denna
http://www.aftonbladet.se/vss/kvinna/story/0,2789,1053720,00.html