Hunniebunnies födelsedag!

Igår fyllde hon år. Och vi tvångsfirade henne. Men tror hon tyckte tårtan var lite god iaf=).

Änglarna=)




Tess, Simpson och Mimmi firade med!


Fler änglar! Från yrsas kväll..






Jag


Lisa



Sosmötet gick bra. Testerna gick sådär. Det funkar..
Imorn ska jag tvätta.
Nu ska jag dricka kaffe med Viky.

Underbara Nelly..


nellyfurtado

(Nelly Furtado - All good things come to an end)

Honestly what will become of me
Don't like reality
It's way too clear to me
But really life is dandy
We are what we don't see
Miss everything daydreaming

Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end

Traveling I always stop at exits
Wondering if I'll stay
Young and restless
Living this way I stress less
I want to pull away when the dream dies
The pain sets in and I don't cry
I only feel gravity and I wonder why


And the dogs were whistling a new tune
Barking at the new moon
Hoping it would come soon
So that they could..

Dogs were whistling a new tune
Barking at the new moon
Hoping it would come soon
soon so that they could die

Diee..... Diee..... Diee......

When the dogs were barking at the new moon
Whistling a new tune
Hoping it would come soon

And the sun was wondering if it should stay away for a day
Til the feeling went away
And the sky was falling and the clouds were dropping
And the rainfall forgot how to bring salvation
The dogs were barking at the new moon
Whistling a new tune hoping it would come soon
So that they could die



totalt misslyckad

Kändes mycket bättre igår, när jag hade pratat med sophie. Hon är verkligen shysst. Men de håller inte. Kvällarna har blivit skitjobbiga igen. Somnar jättesent och mår piss.
Jag ska skriva vad vi ska be sos om på måndag. Typ förlängt till maj. SKa försöka formulera mig.
När sophie var här blev det jätteklart. Nu är allt grumligt och konstigt igen.

Jag känner mig så djävla dum. Puckad, naiv och ovuxen. Och riktigt ful.


skjutmig

Bilder

 

I fredags. Vi leker carola..




Första snön kom för ett tag sen. Kortet tagit från mitt köksfönster.

 

Lisa är jättenyfiken på ljusen..



Dagen då jag kramade lisa första gången! Hon får plats i En hand!

Snart ett år sen...
Tiden går fort

Törley, helt ok

Nu har det gått några dagar igen.
I fredags festade vi.
Igår festade jag och Yrsa. Supermysigt. Rökte massor. Men idag när jag har känt röklukt så tycker jag det luktar jätteilla. Och jag är inte ett dugg röksugen. Så efter nyår (om jag inte har rökt Nåt mer, från och med nu) så ska jag tatuera mig=). Det vågar jag väl?

Fikade med viky ida. Kaffet var kallt, och jag ville facktiskt gärna ha kaffe å det var ju ett utmärkt tillfälle att göra något jobbigt. Så jag tänkte gå å säga till och typ ta en ny kopp=P. Men de var inga där. Men jag frågade om en bricka å ställde ifrån mig den och tog en ny kopp. Känner mig facktiskt stolt. Darrade så jag nästan spillde. Men lite berodde på typ bakfylla. Mår jättelustigt i kroppen idag.
Ska träna senare. Ska bli skönt facktiskt. Det är för träningens skull jag inte vill röka. Det är för träningens skull jag inte Ska röka.

Innan yrsa och jag festade igår så hade vi lite mysigt hemma hos mig med viky och sophie med. Hade dipp och chips och massor av grönsaker. Allt e slut. Vågade prova äpplen igår med. Har inte ätit det på flera år typ. Asså små bitar i sallader och så, men inte känt smaken egentligen. Varit rätt allergik asså. Men det gick bra.. Får akta läpparna bara och inte äta för mycket.. 

För övrigt så har jag typ ändrat mig igen. Tror jag. Jag vill nog inte flytta til Växjö. Kanske. Jag vet inte.
Växjö har bättre affärer. Mamma och anna e där. Vänner. Det är en rätt fin stad.
Men massa gammalt med. Jag vill lixom inte Tillbaka, jag vill Framåt. Typ. Svårt att förklara.
Jag flyttar nog ifrån kristianstad endå. Så snart det går. Jag kan väl välja en stad?  En egen stad. Skulle inte jag klara det?

Ush jag är yr. Och förvirrad. Vad vill jag??!


Femte dagen

Nu har jag inte rökt på fem dagar. Jag är så satans röksugen. Nu har jag börjat tänka att En cigg gör ju inget. Ett bloss. Men jag ska inte. Tack för aplåderna syrran=).

Badade idag. Gick bra. Vi hann inte bada så länge, men det viktgaste var ju att jag Gjorde det. Och det gjorde jag. Skulle ha tränat med utsluss idag. Men det tog så lång tid att få maten på resturangen så vi hann inte=P. Men ska träna imorn.. Och se Greys Anatomy med Sophie och Yrsa. Ska försöka hinna baka nåt då med. Hehe, måste städa lite först och främst.

Åh! Fick vg+ på gramatikprovet. De va jäklit läckert. Har inte vågat fråga vad jag fick för trodde de va ig. Så de va en kul överaskning! nästan mvg=D!!!

Har gått sträckan mellan här å stan tre gånger idag. Det blir en och en halv timme. Känns skönt. Har rört Lite på mig då idag iaf.

Saknar pappa..

Tycker mycket om mina vänner. Ni fyller mig med glädje. Så ni vet..


Och tycker om Lisa.. tisen..


Kalkonmiddag och sluta röka

Igår slängde jag mina cigg. Nu Ska jag sluta. Det har gått idag. Har varit röksugen som in i. Å jag har gnällt. Men inte jättemycke..
Somnade om imorse å missade historian. Kom på när vi gick förbi badhuset tidigare ivkäll att jag glömt fixa biljett så vi kan inte bada imorn. Men det var facktiskt inte meningen. Får göra de nästa vecka. Men ska bli skönt imorn. Då är jag ledig på morgonen. Kan sova. Sen ska jag städa. Mamma och Anna kommer imorn=D!
Ska försöka hinna träna innan d kommer med. Nu vill jag. Får se hur det känn imorn, och när vi e där. Tränade idag med. Ska lixom komma igång ordentligt. Jag pressar mig som fan när jag är där, men jag orkar endå inte så länge. Hoppas det ändras nu när jag inte ska röka.
Kanske provar ett spinningpass imorn..
Ska äta nyttigt med... Å inte äta godis. Och jag tänkte undvika allt sött i några veckor. Haha, de kommer ju inte gå.
Åh, jag åt kött idag. Kalkon. Jag smakade. Har tänkt börja äta kött ett tag nu. Men så har jag blivit helt äcklad av tanken. Nu blev det helt spontant. Det var gott.. Men jag ska ta det lungt så jag inte får ont i magen. Och det blir nog mest fågel.. till att börja med. Fan va gott det är. Ska nog laga kyckling med ris å currysås i helgen med mamma å anna=). Hoppas de vill de..

Nu ska jag följa med viky å tess ut på promenad.. Skönt=)

Lisa

   

Körkort

Det är vad jag tänker på nu. Jag ska fixa det. Jag är nära nu. Jag drömmer om hur det kommer att kännas att hålla i det. Att legitimera mig med det. Att tala om för alla jag känner att jag har tagit körkort. Jag Vill.
Jag längtar.. Jag SKA. Om Nåt, så ska jag fixa det.
Jag ska köra imorgon..
Jag är nästan klar med körabiten. Men när jag var uppe där idag frågade jag om jag var tvungen att göra de där på datorn med. Och det var jag typ. Och det trodde inte jag lixom=P. Så jag har en del kvar på den biten.

Jag är nervös. Hur fan ska jag kunna ta körkort??

Åh fy...

skrapbil

börja leva?

Vet inte riktigt vad jag ska göra. Ska till växjö på möte på tisdag. Vet inte vad jag ska säga. Eller be om. Det känns meningslöst att vara kvar här nu. Jag har gjort mitt här. Allt är super rörigt.
Jag tror iaf jag vill flytta till en storstad och försöka själv. Försöka få jobb eller praktik. Och börja studera igen om ett eller några år. Jag är så satans skoltrött just nu.

Jag gillar sthlm. Men det skulle bli lite svårt. Jag känner inte till staden så mycket, vet inte hur jag skulle få tag i lägenhet eller jobb. Om jag istället flyttade tillbaka till Växjö ett tag skulle förmodligen sos kunna hjälpa mig. Det har dom snackat om innan iaf. Men jag vet inte om jag vågar be om det. När sophie hör. Och jag ska prata med henne om det på måndag. Hon kommer säkert börja snacka om undvikanden å blabla.


Jag är bara så djävla trött på detta nu. Jag vill va normal. Jag vill inte stå utanför å se på å vänta på att det ska bli min tur. Jag vill ta Mitt liv och börja leva det Nu. Asså.. hehe, lustig mening=P. Ni fattar.


Den stora frågan är om jag klarar det. Kommer jag bryta ihop efter tre månader? Och om jag gör det, kan jag hantera det? Kan jag komma på fötter igen? Själv.

Jag tror iaf inte att jag kommer få större förutsättningar att i framtiden Bättre kunna hantera nåt sånt, om jag stannar kvar här i ett halvår till.


Jag vill inte ha de här hökarna på mig hela tiden. Jag vill inte gå å träna för att jag måste gå å träna för att det är jobbigt. Jag vill gå å träna för att det är bra för min kropp. Det är bra Fysiskt. Jag vill inte gå till skolan för att det ingår i behandlingen, å sånt. Jag vill gå för att Lära mig. Jag vill leva mitt liv som Jag vill leva det.


De kommer skratta åt mig. Säkert. De kommer inte att förstå.

Kanske de har rätt. Jag kanske inte Är redo. Jag är djävligt känslig. Jag är ledsen. Och jag blir upprörd över saker. Men är det inte så livet är? eller kan det inte åtminstone vara så?

Superrörigt huvud.

Sophie sa "gaska upp dig å gå å träna". När jag sa att jag var förkyld. Jag hade förfan feber. Men hon tror bara jag undviker. Det är det jag menar. De hör inte. De stänger öronen. Vad ska jag göra?!
Jag har försökt prata med dem.


Tillbaka till skåne


jagsthlm


So. Nu har det gått många dagar. Får se om jag minns allt. I fredags åkte vi till sthlm. Det var ju storm här då. Men flygen skulle inte påverkas, men de gjorde de och vi fick åka till ronneby. Lite irriterande, men jag var endå mest exalterad för att flyga så det spelade inte så stor roll! Efter en och en halv timmes bussresa så var vi på nästa flygplats och skulle lyfta. Va supekul! Kändes lite som en bergodalbana. Det är hur coolt som helst när dom börjar gasa..
Iaf, vi kom iväg och vi kom fram.
Ush, nu kommer vi till festbiten=P. Fruktansvärt pinsamt. Åkte först hem till viky, är helt stolt över att ja hängde med på alla olika terminaler och stationer och byten å tåg å allt!
Åkte till Ekvik. Helcoolt ställe!
Möblerade om lite. Typ. Fixade oss. ALLT jag hade ätit den dan var kaffe och ett par körsbärtomater till frukost och kaffe på flyget, en halv kexchoklad och nudlar. Jag somnade seent natten innan för jag var så nervös. Jag hade gått upp Tidigt och flygit, vilket jag gjort En gång tidigare i mitt liv för typ hundra år sen.
Jag var alltså inte i form. Jag kände av alkoholen Mycket lättare än jag brukar. Typ. Den stunden jag minns var iaf helkul!
Resten av helgen på ekvik var supermysig.
Vi städade å fixade lite å bastade å åkte till stan en sväng å spelade monopol=).

På söndan åkte ja till pappa å sonja. Va mysigt det med=). Sonja hade sparat massa kläder som ja fick prova å ta om ja ville! Tog med mig tre jeans å några tröjor. Nästa omgång jeans tar jag nästa gång..=D
På måndagen mötte jag viky i stan och shoppade. Superkul! I LOVE Stockholm!
En sak som e knäpp bara. Kollade upp massa second hand affärer på nätet, som vi letade upp. Second hand är helt annorlunda i sthlm än typ.. Resten av sverige. De e dyrare på emmaus än bikbok i sthlm. Hehe. Knäppt. Jag köpte en tröja på bikbok, grön/vit randig, och en brun kofta på gina tricot. Kanske fixar bilder sen.
Fikade på pub tror jag det hette. Också supermysigt=). Lämnade inte stan föräns det blev mörkt..
På kvällen käkade jag och pappa pizza..
Och tisdan. Hemresan. Suck.
Pappa och jag åkte in extra tidigt så vi han fika. Hittade ett ställe på söder, va helt ok. Mest ett lunchställe kanske. Superbilligt för å va sthlm.. Typ. Sen gick vi till slussen. Sen skulle vi leta upp viky i stan. Visste bara att vi skulle igenom gamla stan. Så vi började virra. Och då börjar det regna. Först smått. Sen ösregnar det. Vi hade ett litet paraply som inte hjälpte så mycket. Väskinnehållen klarade sig tackochlov=).
Men mina skor och strumpor och byxor blev dyblöta. Byxorna torkade litegrann, men fötterna fick va blöta och iskalla tills jag kom hem till kristianstad, typ.. fem timmar senare.. inte undra på att jag är sjuk idag. 

Så idag har jag bäddat ner mig i soffan med filt, varmt te och bok. Ibland fjärrkontroll. Var uppe en runda och fikade med  viky å cattis med.
Åh! Det har snöat idag! Helt mysigt och jättefint. Första gången det snöar när jag bor själv=).

Åh, måste berätta om Lisa. När jag kom hem på fredan började hon spinna när jag låste upp och spann när jag gick. Jag gosade med henne och satte ner henne. Då gick hon fram å kelade lite till å sen gick hon å åt en bit å spann fortfarande, sne kelade hon lite, sen åt hon mer. Så söt=). Jag saknade henne massor när jag var i Sthlm. TUSENTACK cattis å sophie för ni tog hand om henne!=)



 Jag och Viky på Arlanda



Jag och Viky tillbaka i Kristianstad