allt är skit

jag misslyckades. jag gick inte på historia lektionen imorse. Jag vaknar på natten, och spänner mig och kallsvettas för dom där satans lektionerna. Jag har inte gjort Nåt vettigt idag. Hela dagen, hela Jag är ett enda stort misslyckande.

Åh, dom kommer skälla och vara arga. Tror jag. Fan. Jag skulle ju klara det nu. Tänk om han stryker mig från kursen. Fan fan fan.

Alla är helt djävla normala. Hur kan de sitta där, helt instängda med massa dömande ögon från alla håll? Hur fan Hör de vad läraren säger?! Varför förstenas de inte, av att spänna sig så hårt?
Hur kan de gå på gatan, och inte undra över varje steg, hur dom ser ut? Hur kan alla se perfekta ut? Utom jag. Hur fan är man normal?

Novellanalys

Nu är den klar. Har renskrivit och häftat och lagt i skyddande plastficka. Har massa historia nu... Har bara två ämnen, men har endå läxor på hjärnan hela tiden.

Gjorde omelett till lunch. Men min fina mixer. En sån där magic bullet fast inte de märket.. Jättebra att göra smoothies me=).

Oh! Beställde pärlor för nån dag sen. Sötvattenpärlor.. Älskar det.. 16 strängar blir det. ååh, längtar..



   
Sötvattenpärlor från Sekanum
Sötvattenpärlor från Sekanum.com

Glömde nästan skriva!

Har ju hänt så mycket idag med, måste skriva ner det innan läggdags. Fast funderar om jag inte ska skriva lite på svenska analysen innan. Jag funkar bäst på natten. Allt man liksom ska skapa blir bäst på natten.

(först minihälsning till knäppa vickan. Det lät BRA! Var Stolt!! *bank bank*)

Jag är stolt iaf. Över oss båda. Och jag åkte buss ut till vä idag. Det är jag också stolt över. Och jag tränade och pluggade med C och Vickan.. 

I vä var det loppmarknad. Jag skulle ta tvåan och åka till talldalskolan eller sista hållplatsen, det var samma sak. Men det var det inte alls! Jag sa iaf talldalskolan efter att i panik ring till orana där det var upptaget, och S som inte han prata och till Vickan som lugnade mig. Men det var inte talldalskolan ja skulle till! Utan Vä skola. Men jag kom dit. Och överlevde med. Hittade massa fina saker. En liten vägghylla, å massa plåtburkar. Åh! En väggklocka med. Med tavla i brun sten, med guldvisare och guldsiffror. Rätt liten.

Rökt en cigg idag. Ingen igår. En i förgår har jag för mig. Känner mig endå nöjd.

Det känns.. fel ibland. Svårt. Och främmande. Jag har beskrivit det innan, som att jag är ett äggskal. När jag gör så mycket, blir jag känslig. Som ett äggskal. Och vill bara gråta. Det har kommit innan. Och nu kommer det igen. När jag pratar med SN koncentrerar jag mig och jag kan prata utan tårar, och det känns lite lättare. Det är liksom inte.. logiska tårar. Även om jag inte är ledsen, vill de komma.
Så. Nu har jag beskrivit lite av det trista med. (Är det okej? Får jag skriva så här? Är jag ivägen då?)

Nu är jag törstig. Ska säga godnatt till kära mamma. Kanske jag skriver analys.

handbok i svenska

Lång dag

Vaknade tidigt idag. Hade ställt klockan några gånger för att vakna till... Det är skönt. Speciellt när man kan ligga kvar och njuta. Men jag steg upp endå vid tio iaf. Och pluggade! Läste historia och gjorde instuderingsuppgifter.

Så underbart kul det är att dansa! Och drack White Russain för första gången igår med. Den var god! Var precis lagom onykter också. Eller kunde nog ha varit lite mer, men jag vågade inte riktigt efter vad som hände förra gången. Min kropps reaktioner är oberäkneliga (hur stavas det??).

Ungefär kl halv ett ringde V och drog med mig för att äta pizza. S var också med och jag drog med C. Hihi, jag skriver typ kod. Sen gick vi några stycken på stan och hade trevligt. Hyrde film. Stolthet och fördom och nån mer. Vi såg den nu precis, stolthet alltså. Den va bra!
Bara Kieras prestation som sviker lite. Hon matchade inte mr Darcys djup. Hon log sitt söta framgångsrika leende och levererade repliker med intensiv blick och rapp tunga. Men där saknades DJUP! Hon kan med komiska filmer som Pirates of the Caribbean bättre.

Imorn ska jag ta bussen till vä och gå på loppis. Sen ska jag träna. Jag Måste träna! Sen ska jag nog försöka jobba lite på den där analysen. Ush.

Nu ska jag ringa min syster. Hon skulle till Ölands djurpark idag, men det regnade. Tror de gick på ikea istället. Får kela mid Lisa lite med, hon går framför mig fram och tillbaka nu, och gör det svårt att skriva.
Söta söta lisa!

Ny dag

Sovmorgon idag. Skönt. Men inte lika skönt som igår, när jag skulle upp kl halv sju.
Men jag ska vara duktig idag med! jag har läst novellen. Jag började skriva. Men tankarna kan inte samlas. De kan inte bli bra text. Vad får jag skriva,  hur får jag skriva? Det var alltså riktigt länge sen jag gick i skolan. Och Väldigt länge sen jag brydde mig.

Lisa börjar lära sig att hon inte får vara på blombänken å leka. Jag säger nej när hon går dit och då kuttrar hon till och kollar på mig. Hon vet att hon inte får vara där. Men hon struntar i det.

Vi ska kanske gå ut ikväll! på krogen. Jag har gått ut en gång innan. När jag fyllde 18. Med vickan. Sen har det inte blivit av och nu vet jag inte om jag vågar.  Fy, så mycket jag inte vågar! Förra helgen på lisseberg vågade jag åka balders och klappa en blodigel på universeum. Så jag vågar saker också.

Måste gå å träna i helgen med. Måste måste. Och plugga.
Men jag ska på loppis med. Jag älskar loppis. Jag älskar fynd. Jag har hittat två pudlar på dom senaste! Jag samlar på pudlar alltså.

Lisa och pudel

En aprikos mellan pudel vill jag ha nån gång. Ofelia ska hon heta.

Jag vill skriva

Har försökt skriva sånt här innan. Men jag vågar inte. Så rädd att bli granskad och dömd. Döm inte är ni snälla. Eller döm om ni vill. Jag klarar det nu. Det här är Min blogg.
Min och Lisas. Lisa är min katt.

Min underbara vacka kratt!

Hon har somnat på min väska