Sommarlov

Sådär, nu får jag väl kika in lite i datorvärlden efter några veckor utomhus i sommarvärmen.
Jag inledde lovet med att åka lite fram och tillbaka mellan Önnestad, Ronneby och Växjö. Det var riktigt trevligt att umgås lite med mamma och Anna. När Stefan fick semester åkte vi till Sthlm. På vägen plockade vi upp Anna med. Vi hittade på en hel del i storstaden och hade det jättemysigt. Första dagen i sthlm åkte vi till Tekniska museet, Anna, pappa, Stefan och jag. Vi gick igenom i stort sett hela stället som är rätt stort. Då blir man trött, så istället för att åka till nästa museum åkte vi hem. På fredagen åkte stefan och jag in till Sthlm centrum (tror jag?) där vi träffade Viky och Cattis. Det var helt underbart fantastiskt att träffa dom igen.
Nu när jag är tillbaka i södra Sverige igen saknar jag alla människor som dan.. Mina föräldrar och Anna.. Mina söta sthlmänglar.. Och massa andra vänner som är utspridda i Sverige. Jag har klagat över det innan, men jag gör de igen för de senaste dagarna har det varit extra jobbigt.. Jag tycker ni kan flytta till skåne allihopa!!

Iaf, på lördagen tog vi det bara lugnt. Vi åkte en sväng nånstans men jag minns inte vart. Så började tiden dra ihop sig och det blev dags för oss att åka vidare. Men en till dag stannade vi och vår sista sthlmdag och veckans sista dag åkte vi till Naturhistoriska museet. Det var pappa, Stefan och jag som åkte dit. Vi orkade inte se hela museet, så vi fick lova oss att återvända någon dag för att se resten. Det var en tillfällig utställning som var fin, massa bilder på planeter. Superhäftigt.. Men jag tror att de museumen (?) vi besökte var väldigt mycket anpassade till barn. Kul för barn, men lite tråkigt för oss=P. Men det var kul ändå=). Vi såg en film med på Cosmonova med, som handlade om Grand Canyon. Den blev jag lite besviken på.. Eller mycket... Men nu har man ju gjort de med=). I vuxen ålder=P.

En hel del av dagarna i Blekinge har vi spenderat på sjön. Igår åkte vi till Karlskrona och utforskade en å i Nättraby. Det var jättemysigt och Varmt. Det blev inget bad då jag är rätt kräsen när de kommer till sjöbottnen=P. Och solkrämen hade vi i väskan, den skulle på när vi skolla sola i samband med doppet. Men då det inte blev nåt dopp kom ingen solkräm på.
Vi har båda knallröda armar och ansikten idag. Med undantag för ögonen och en rand över näsan, där solglasögonen satt. Vi ska nog köpa ett par solhattar nu.. Kan det hjälpa tro?


Jag har en hel del sköna bilder med, men jag lägger in dom senare när jag är på min data..

Jo just det, jag har slutat röka. Idag är det dag 12 utan cigaretter. Fy fan va de e jobbigt. Jag trodde att de första tre dagarna skulle vra jobbigast och att de skulle lätta sen. Så F*n heller! Det blir bara jobbigare och jobbigare för varje dag. De senaste dagarna har jag känt mig superkonstig, fått ont i huvet, mått illa, blivit hungrig mycket snabbare och oftare.
Jag är superkänslig (sådär känslig som jag blir ibland) och gråter åt allt..

Oh! Det lömde jag ju att säga, när vi lämnade Sthlm åkte vi till Göteborg där vi tänkte checka in på nåt mysigt hotell. Men när vi kom dit upptäckte vi att Gothia Cup precis börjat, nån fotbollsturnering? Så på första hotellet vi stannade vid sa de att det var lönlöst att leta rum i Gbg. Men vi blev tipsade om ett ställe 20 min söder om Gbg, på Särö. Och det var nog ödet som förde oss dit, för det var superfint. Ska visa bilder sen=). Tyvärr kom vi så sent, (runt nio tiden) så vi hann inte njuta ordentligt. Men vi kommer definetivt att återvända! Och vi ka varmt rekomendera stället. Det var jättefint, låg läckert vid havet, och personalen var jättetrevlig!

I förgår åkte vi ett gäng till Kristianstad. Jag och Stefan åkte till min lägenhet där jag ville kolla posten och sånt, och Stefans mamma och syster hakade på, då de hade planerat att kolla in Kristianstad. Vi åkte runt och kollade lite, lägenheter och olika områden. Så blev vi alla hungriga och sugna på kinamat så vi rullade till Chinawall och åt. Vi beställde alla fyra små rätter och blev riktigt mätta=).

Well... En liten uppdatering, får se om ja kommer på nåt annat som har hänt som jag vill dokumentera.

Kärlek till alla er jag älskar<3