Kristianstad has grown on me

Tillbaka i kristianstad. Jag längtade facktiskt de sista dagarna. Är superskönt att va hemma igen. Men saknar sällskapet lite endå. Men har ju både Tess och Lisa hos mig å sophie följer med oss ut å går så jag känner mig inte så ensam endå.
Ska ut till orana imorn å fira nyår. Hade nog inte fått det roligare istan å där ute betalar dom för maten=P.

Sköna dagar. Bara softar å går ut med tess typ. Tänkte träna ikväll men det blir nog inget. Men det gör inte så mycket. Behöver lixom inte komma igång riktigt än känns det som. Kan börja igen när nyår e avklarat å sånt lixom. Ska göra ett nytt försök att sluta röka imorn me. Som nyårslöfte. japp..

Fick csn pengar igår. Skönt.

Tess hoppade upp i sängen en stund inatt. Men när jag vaknade var hon på mattan igen. Hon är så söt=).

    

  

 




JUL!

Mitt internet har ju lagt av. Men här hemma i växjö får jag då och då på nåd låna annas dator.
Jag kom alltså hit i onsdags med sophie och pappa. Jag körde halvägs! Kändes riktigt bra. ÅH!
jag har ju inte berättat om halkbanan och teoriprovet!
Jag har kört halkbanan. Var riktigt nervös för det. Men det gick bra! OCH! jag har klarat teoriprovet!!
Första försöket=). Alla har grattat mig och varit så glada. Nu känns körkortet riktigt nära. Men det är fortfarande helt konstigt. Lixom Va?? Har jag klarat teoriprovet?? =D

Igår var det julafton. Anna, mamma och jag finputsade på förmiddan och kl två kommer morbror och mormor och åt julbord med oss. Sen såg vi kalle (satte på tvn och drack kaffe i vardagsrummet. har inget minne av en anka i blåkläder..) Och innan de gick öppnade vi paket. Fick en hälsning från min kusin i bryssel att hon tyckte julkortet hon fick av mig var det finaste hon sett. hihi=D!!
Fick pengar av mormor och förkläde och armband å pengar av morbor. Bortskämd..

Senare på kvällen öppnade mamma, anna och jag de andra klapparna. Fick ett gosedjurpudel, supersöt. Stora guldiga fat att duka med. Rutiga bakboken lr vad den hette.  En supermysig kofta och tofflor. Åh! hehe homer simpson magnetfigurer. Helsköna!
Mycke blev de iaf. Sen myste vi framför tvn och åt massa julgodis. Och jag passade på att spela lite sims djurliv med.. Fun..

Ikväll ska anna och jag på bio. Om vi får tag i biljetter. Eragon blir det. Och imorgon ska jag shoppa! kläder.. och julsaker till nästa år.. Tar tåget hem på torsdag. Ska bli skönt att komma hem facktiskt. Andas ut. Ska ta hand om tess då med. Vi kommer få såå mysigt, Tess, Lisa och jag=).

Åh, fick massa smshälsningar på jukafton! Så mysigt! Så mycket värme det vibrerar i luften när det är jul=).
Dock lite väl mycke annan värme med. Mamma plockade en maskros igår.

Jag har Massor av biler i mobilen och camen. När jag fått in dom på datorn lägger ja upp en hel hög!