Tävling!

Här kommer en till tävling. Det är Noelia som i sin blogg lottar ut en påse med Make Up Store produkter till ett värde av 450kr. Check out=)

Bloggdesign tävling!

Tänkte bara tipsa er om en tävling. En vän till mig tävlar ut en bloggdesign. Hel-läcker tycker jag! Checka in!



Saknar er


Grattis Cicci!

Idag fyller min storasyster år! Jag hoppas du får en jättefin födelsedag Cicci!

Min dag idag har varit lugn. Åkte in en sväng till stan å träffade Annie. Vi fikade på Fenix som vanligt=). Hon är så söt! En riktig liten sol. Full av massa glädje som hon sprider!
Och så har Lindell precis bokat hotell. Till vår malmöresa nästa helg. Hon snubblade över ett CSN erbjudande så vi betalar ynka 27 kr mer/person och får bo på Scandic hotell istället. Där det ingår frukost, vi behöver inte ta med lakan och inte städa efter oss.. Och de har pool=). Ska bli så Roligt!! =D

Min lilla Lillan kastrerades igår med.. Dom gjorde lite annorlunda där i Växjö, för hon har stygn som ska bort om tio dar.. Men tydligen gör de.. utanpåliggande stygnen att hon inte behöver tratt så de kan ju vara bra.. Min lilla kissemiss..

Nu ska jag koka te=).

Kate Bush - Babooshka




Förra Kate Bush videon la ja in för hon dansade så fint!
Denna såg jag nyss och den måste ja visa för den e.. Riktgit skum!
Haha, hon gav mig minsann en liten chock. Har lyssnat massa på denna låten men aldrig sett videon. Kunde verkligen inte föreställa mig at tman kunde gestalta denna låten på detta viset. Bli inte mörkrädda ni som kollar på den nu!!

Kate Bush - Running up that Hill


Lugn dag hemma

Malmöresan igår var supermysig. Vi vet var vandrarhemmet ligger.. Och vi kommer nog hitta nånstans att festa där med nästnästa helg=). Hehe, i brist på grönområden (iaf just då när vi skulle fika) så satte vi oss på gräset vid en parkering.. Men det var fint det med! Lugnt.. Solen värmde.. Vi åt mina mackor och Lindell had emed sig muffins.. Vi hann gå i några affärer me innan vi tog tåget hem. Gina tricot såklart=).
Sen när vi kom till kristianstad hade jag precis lyckats pricka in timmen då det inte går nån buss så jag fick sitta å glo i en och en halv timme på rese och kom hem typ kvart i tio. Men ja e rätt van=P. De där bussarna går verkligen inte alls som jag vill att de ska..

Idag steg jag upp rätt sent och tog det superlugnt.. Men sen kom jag igång å nu har jag storstädat hela lägenheten. Dammat å skurat golv. Känns skönt och fräscht=).
Stekte nyss squashen som var kvar sen filmkvällen. Ska se om de e nåt kul på tv eller om jag får hålla mig till mitt star trek..


Lilja



Lite ruffsig, men denna liljan har ju faktiskt åkt buss ett par gånger..
Nu vet vi att det Går att plantera lökar i kruka ihomhus!

Friends again

Jupp.. Nicole och jag har pratat och nu är vi vänner igen. Det känns så skönt! Saknat henne.. Vi satt först på en bänk i blåsiga tivoliparken och sen gick vi och drack latte på Fenix. Och sen gick vi en liten runda på stan innan vi gick upp till Rebecka. Mina liljor har slagit ut.. Några är helt överblommade med.. Men en blommar nu och en av dom har nog inte blommat alls.. Förhoppningsvis får jag följa den utvecklingen..

Och nu ikväll när jag kom hem bakade jag bröd. Mums=). Bestämde precis att vi ska ha picknick med oss imorn på malmöresan, så det var riktig tajming att jag blev baksugen ikväll.. Så, imorn förmiddag ska jag bre mackor och blanda saft. Ska bli so fun! Å Lindell ringde iförmiddags å sa att hon hittade det sista fyrabäddrummet typ.. Så hon bokade de. Wei!! Vi har riktig tur som har vår Lindell som fixar å donar=).

Köpte honung innan idag med. Glömde de när jag avr på willys igår.. Men nu kan ja göra riktigt te igen=). Ska göra de nu och ta en skiva varmt nybakat bröd...


Vi åker till malmö imorrn!

Storhandlat och filmkväll

Jag kom iväg innan idag. Handlade massa mass amat på willys.. och jag fick vänta i en evighet på bussen sen när jag skulle hem.. Men jag underhöll mig med mobilen! Och nu har jag mat för flera veckor typ.
Sen kom Lindell hit. Vi såg no country for old men. Den var helt värdelös. Jag Fattar inte hur den kan ha fått priser. Vi fattade typ ingenting. De bara.. sköt.. och sköt.. och sköt..
Men vi spolade fram så vi slapp se den å kunde prata istället. Vi behandlade ämnet män. Män är weird.
Så stekte vi squash. Och hade blomkål. Och jordgubbar=). Såklart..
Nu har hon precis åkt. Imorn ska jag träffa Nicole.. Så ska vi snacka. Och så tänkte jag gå förbi Rebeckas och hämta min blomma som hon passade när jag åkte till sthlm. Och som jag ännu inte hämtat=P...
På tisdag ska jag till Malmö=). Med Lindell.. Vi ska kolla läget.. Vi har planerat att åka dit första helgen i juli så ska vi bo på vandrarhem och ut och festa.. Ska bli så kul! Längtar..

Jag känner mig skum.. Saknar nåt. Saknar mina katter..


Midsommarhelgen

Det blv så igår at tjag åkte ut till orana. Det var riktigt typsikt midsommarväder och regnade och var mulet.. Men ibland tittade solen fram.. Vi spelade iaf en runda kubb. Jag och Sn vann! Men det var för att det andra laget inte lyckades slå ner sin kung.. Så det var inte en så söt seger. Och så fick vi ihop en midosmmarstång. De hade spikat upp ett kors (av en bräda och en gammal.. sån där pinne som man omger hagarna med=P) och samlat ihop massa björkris. Det såg lite religiöst ut innan vi fick den klädd. Jag glömde tyvärr att ta kort på den. Den var himla söt! Huvudet kortare än mig typ.. Det blev ingen dans kring den dock..
Vi åt midsommarbord med nypotatis, gräslök och sill. Och så fyllde Sanna år så vi sjöng för henne och åt jordgubbstårta. De hade gjort iordning massa jordgubbar med som ingen orkade äta igår, som vi istället åt som efterätt idag.
Jag sov alltså där.. I vardagsrummet på mina två madrasser=). Det är så skönt och lugnt där ute.. Man kan bara Slappna av..
Vi var en bunt som skulle till stan så vi fick skjuts. Och mig släppte de av här i önnestad. Soft. 20 min bil hade blivit 2 timmar med buss=p..
Så nu ikväll har jag.. inte gjort så mycket... jag tog en promenad innan.. Längs järnvägen.. Med massa öppna ängar, åkrar och betesmarker runt omkring mig. Det är fint! Vinden rensar huvudet lite på en..
Nu har jag nyduschad myst framför ett star trek avsnitt med en kopp te.
Men fy vad kvällarna går långsamt. Jag tror det är för at tjag inte har läxor. Och sånt. Idag har jag ändå hittat på saker. Men varje tom halvtimme känns som en evighet. Urk. ÅÅh, jag saknar mina katter.. I need you..

Bored

Asså denna kvällen Smyger fram. Allt går så satans långsamt!

Dagen har däremot varit supernice=). Hälsade på Rebecka på glassfabriken. Hann bara prata med henne en liiten stund.. Men de var trevligt=). Så fick vi glass! Otto glass..
Sen gick Lindell å jag på stan. Jag shoppade lite idag med. Urläckra skor, tröja och tjocktröja..

Åker förästen förmodligen till orana imorn.. Vi får se. De brukar ha gott om jordgubbar iaf=).

Queens of the Stone Age - No one knows


Shop

Lindell och jag hade en supertrevlig kväll i måndags=). Igår tog jag det bara superlugnt och softade.. Fick tvättat med..
Och idag har jag träffat några söta vänner=). Gjorde en apdyr linsundersökning som man Måste göra en gång om året.
Efter det köpte jag söta jordgubbar (underbara sommar som kommer med dessa järnrika röda bär!) och begav mig till stadens periferi där Jysk är beläget och där Terese jobbar. Om alla ska jobba hela jäkla tiden får man väl helt enkelt besöka er på jobbet=P. Imorsn ska vi förästen hälsa på Rebecka=). Wei!=D

Men jag hann träffa Annie idag med. Vi gick i lite affärer och drack en varsin latte på Fenix. Det är superrea i stan nu. Jag handlade lite.. Och så ska jag handla liiite imorn.. Sen får de va bra=P...


Mums!


Bette Midler - The Rose


Dolly Parton & Kenny Rogers - Islands In The Stream


Skåne igen

Så.. Ikväll är jag hemma och ska bara slappna av. Jag har varit massa här och där de senaste veckorna. I måndags träffade jag Viky en snabbis igen. Hon kom till Rönninge och vi softade och tog det Lugnt. Drack saft och kaffe och rökte i solskenet.. Precis som förr i tiden.. Sen i veckan träffade jag en vän.. Vi åkte runt massa.. Lyssnade på musik och hade trevligt=).
I fredags var jag helt ledig med. Det var supertrist.. Första dan på länge då jag inte hade några planer lixom. Mia kom på kvällen och lämnade mina saker.. Så jag träffade iaf en människa den dan med=).
Så igår kom Cicci och hämtade mig. Vi var och såg Dolly Parton i malmö! Först var vi hemma hos henne och F och jag fick för första gången se deras lägenhet. Jättemysig! Sen gjorde vi oss lite fina och åkte hem till en vän till Cicci. Där var de redan några stycken. Vi åt ost och drack inte alls god rosa "champagne". =) Men den slank ner ändå!=D
Det var massa folk där.. men det var ändå inte slutsålt för det var rät många stolar tomma.
Det var iaf supermysigt. Dolly var helt ok.. Jag e ju inte så stort fan.. Men jag tycker att hon är duktig. Det stora och roliga var att jag gjorde det med min storasyster=). Vi köpte rosa hattar där.. Alla fem hade rosa glittriga cowboyhattar på.. De ni!!



Saknar mina katter.. Det börjar verkligen bli tomt här utan dom..




Grillkväll i sthlm.. Mysigt!=)

 

Stockholm

Nu har jag varit i sthlm några dagar. Kom i tisdags.. Tar det mest lugnt. Planerna blev ju rätt ändrade.. Har inte känt för att besöka några museum. Men det kanske kommer fler tillfällen. Det hoppas jag.
Men jag har varit lite på stan. Min bror och hans familj är här samma vecka som jag och för nån dag sen så var Mia
(brors fru) och jag på stan. Vi körde in i stresstrafiken. Folk är helt galna här. Vi var de enda som brydde oss om lysena vid övergångställen. Hehe, var på stan idag igen med Viky och Cattis och de tog med bara i handen och drog med mig.. Det är nog bara turister som stannar. Är där inga bildar så går man. Är där bilar så går man förästen med.. Aja
Hann bara träffa Cattis lite. Viky han gå i några affärer med mig. Saknar dom redan.. (Stor varm kram till er!!!)

I Växjö träffade jag Vicci å Sanna. Bara en snabbis det med.. Vicci ger mig nästan en hjärtattack varje gång vi ses med sina Knäppa upptåg. Jag är helt enkelt ingen bustjej=P.

Katterna är hos mamma och Anna nu.. Saknar dom.. Katterna och mamma och Anna.
Jag bara saknar nu=P.
Sen när jag åker härifrån kommer jag sakna pappa.. Jag vill ta med er allihopa..

Hmm.. Jag har köpt lite roliga grejer.. Några skärp och toppar. En tröja.. Ett litet hänge av blå sten. Ska kolla upp vad det är för sten..

Provade att steka squash nån dag med. Mums=). Ska börja använda det mer i matlagningen tror jad.. Squash+bönor blir nog en bra köttersättning vid iaf några måltider.. Bättre för miljön ju..

Då i lördags när jag egentligen skulle ha åkt till växjö och det inte gick fick jag följa med Mia och barnen till stranden.. Så satt där å softade.. Rätt folktomt så hade jag haft med mig bikini hade jag nog vågat bada.. Men det hade jag inte.

Tänker att jag ska sluta röka nu med. Det går inge bra. Vi får se.