Hjälper min syster

Adopt one today!

Adopt one today!

Adopt one today!

Adopt one today!

Adopt one today!



Klicka på äggen! Min syrra samlar klick på dom.. Typ.. Så, ni, mina söta läsare, vill ni göra mig den tjänsten?=)
Så blir min lillasyster glad!=D

Resume

Förästen, kan ju dra en snabb resume av veckans händelser.
Jag klippte mig i tisdags. Fick bort allt det slitna. Det var riktigt nice!
Besökt Ronneby. Fått besök. =)
Köpte inneskor till idrotten i fredags. Och så gick vi ut på kvällen. Till biljard=P.
Det var kul=)
I lördags lagade jag min första lasagne. Den blev nog rätt god. =)
Det var iaf trevligt när den åts..


På fredag ska jag på bokmässa i Gbg. 4 oktober helgen är det nog fest hos Lisa i Helsingborg..
Helgen efter det funderar jag på att åka till Stockholm. Och stanna en vecka.
Om jag får ta ledigt, och fixar kattvakt..
Vill häsla på Lindell, hunniebunnie, Vickan och pappa
Försöker pussla ihop veckorna och tiden..

Har förästen börjat äta igen.. Jag är nöjd med det jag gått ner=). Men jag är inte klar.. Tar mer en någraveckorspaus bara.
Försätter träna, och ska försöka hålla maten nyttig. (Från och med idag=P)

Nu ska jag sova!

Personlighetstest

Hittade till ett persinlighetstest via Teres sida.
Så här gick de!

Din personlighetstyp:
Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.

Karriärer som skulle kunna passa dig: Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.

Haha, asså jag har verkligen ingen aning om vad jag ska bli. Det där känns rätt främmande.. Men det är kanske åt det hållet jag borde gå? Vad tror ni?

=)

Grymt! Detta vill jag kunna..




Har haft en supermysig helg. Är rätt så okoncentrerad numera.

Min bilddagbok

Nu har jag lagt upp massa bilder på min bilddagbok. Kommer nog lägga in lite bilder där i fortsättningen.
Kolla gärna in=).

Danzel - You are all of that


Partay

Jag har tänkt massa gånger att "Nu måste jag skriva". Men det blir inte av.. Men nu får ja minsann berätta allt som har hänt, för det har hänt massor!
Förra helgen, på lördagen var det fest. Vi förfestade hos Wille och sen drog jag, Matilda och Nicki till Banken för att möta Ellen och några till. Men de ändrade sig. Jag var inte ute så länge den kvällen.
Men det var trevligt!=)

Så här såg jag ut då! Med min nya fina svarta kjol.
(Belöning för att jag nått mitt andra delmål!=D)


Jag har för mig att det var i måndags jag gjorde ett mål på fotbollen. Jag vrickade/stukade eller vad man nu gör, högra foten med. Fast jag märkte inte föräns jag kom hem att jag hade ont.. Förästen har jag helt fel skor har jag märkt.. Jag får skavsårblåsor typ.. Får se om ja fixar ett bättre par så småningom.  I onsdags när jag slutat halta av högerfotenvrickningen så lyckades jag vrida vänstra foten på nåt skumt sätt när vi spelade minitennis..
Men nu börjar den med bli bättre.. Känns bara konstigt när ja vrider foten typ=P..

Men nu gå jag för fort fram. I tisdags fyllde söta Ja år och hon bjöd med mig på hennes födelsedagsmiddag som hölls på Rosegarden. Fick träffa massa gamla och nya orana människor. Det var jättemysigt=). 
Hehe, jag kom på precis när jag tackat ja och skulle följa med att jag ju inte äter.. Alltså, mycket annat än nutrilett..
Men jag har ju tänkt ett tag nu att börja äta lite smått igen, så jag började då. Det var Jättegott!
Nu ska jag äta en eller ett par måltider i veckan. I några veckor..
Men vi var inte klara med firandet då. På onsdagen firade vi henne ute, ordentligt. Det var jättekul! Lite lite folk bara.. Men jag fick dansa=). Jag tycker nog bäst om Banken på onsdagar..
Men huh va trött jag var dan efter=P. Jag sov hos Sanna i stan, och det var hon som var vaken och fick iväg oss till skolan. Tackolov. Annars hade jag fått skämmas=P..
Sist jag kollade på klockan på onsdagnatten var hon halv fem, så vi fick sova knappt två timmar.
Jag somnade nästan direkt när jag kom hem efter den skoldagen. När jag vaknade vid halvtio tiden trodde jag att jag skulle få svårt att somna sen, men icke! Jag sov som en stock hela natten och hade gärna sovit till tolv dan efter=P.
Tog nog igen lite sovtimmar där..

Aja.. Skolan går ok.. historia är inte så roligt än.. har inte riktgit fångat mitt intresse.. Men det kommer väl.. Matten är jobbig.. Jag är stressad igen. Gör massa pinsamma slarvfel. Men jag ser dom inte, trots att jag glor i boken tio min och försöker komma på vad som är fel. Får skärpa till mig!
Och så till det roliga. Naturkunskap=D Vi har precis redovisat våra uppsatser om vetenskapsmän. Det gick bra=). Nu ska vi börja läsa om Atomer. Vi gick igenom lite historia i torsdags.. Jag fattar inte allt.. men det är det som är så härligt, underbart, för jag frågar och så får jag svar å vrider å vänder lite på det och så fattar jag!
Det är en skön känsla=). Men To kommer få stå ut med massa dumma frågor från mig, precis som Hå fick förra året..

Ellen tyckte att vi skulle ut idag igen.. Jag kände för det innan, men när jag kom hem blev jag mer, hemmamyssugen..
Och jag får väl ta det lite lugnt nu.. Vi ska försöka ordna en klöassfest nästa helg.. Kan ju iaf vänta till dess..
Fast de e grymt kul att gå ut... Vi får se..

Nu har jag precis diskat och fixat lite. Ska dammsuga och fixa toaletten snart.. Katterna sprider ju ut massa kattsand hela tiden..

Nicole följde med mig hem en sväng efter skolan.
Vi drack kaffe och gick ut en liten vända med Lisa.




Grattis Lisa!


I'm still dressing


Söta bilder

Veckan lunkar på. Jag har inte så mycket att säga.. Har några söta bilder jag tänkte lägga in..
Har haft idrott idag med.. Gick inte alls bra idag.. Fick minst tre likadana målchanser som förra gången (då jag satte två) men denna gången shabblade ja bort de hela tiden=P. Men de får stå ut med mig.. Jag tänker inte ge upp!


Sötnosar i skolan. Elin och Johanna fotar Lisa=)


Söta katter i fönstret..


Lisa provligger min nya väska och Lillan ligger på nytvättade kläder..



Och så till sist en bild på mig från förra onsdagen som jag snodde från Teres bilddagbok=P


Saybia - Angel


Måndag

Denna helgen har det hänt en del. I lördags var jag på stan och sålde böcker för skolan mellan kl 13 och 15. Det var jättefint väder och en hel del folk på stan, så det var trevligt. Men jag gjorde inte så mycket.. Satt mest där och delade ut lite bokmärken. Gick en runda och köpte lite böcker.. såna där gamla fina böcker..
Oh, jag fick en tröja med! Av skolan.. Den är röd, och så står det önnestad folkhögskola på den. Fin och bekväm=). Men jag vet ine ritkigt när ja ska använda den.. Får ut å göra saker för skolan fler gånger helt enkelt..

Sen besökte jag cityzoo en sväng. Jag tycker om cityzoo=).
Vid åttatiden på kvällen dök mamma och Anna upp. Vi gjorde tonfisksallad och anna fick sina presenter.
Och så såg vi Pearl Harbor. Den är ju så sorglig. Kändes verkligen tragiskt när alla dog.. Så många.. Men jag blundar och öppnar ögonen igen när det handlar om kärlek igen..
Och igår åkte mamma och jag runt i lite affärer, biltema, rusta och ÖB. Såna affärer jag inte kommer till annars. Köpte kollegieblock, tvål, pennor och vitkgitast av allt, tuggummin.

Skolan börjar lugnt och försiktigt som vanligt, med matte och mentortid. Det har löst sig i matten nu. Rätt mycke. jag är klar med häftet iaf.. Jag måste bara hålla mig lugn så går de=P..
Lisa hålle rpå att styra upp en klassfest, men efterssom hon var sjuk idag fick jag tala om för klassen på mentortiden, att det är fest på G. På lördag kl sju bestämde vi att träffas vid rese. Ska bli kul!!=)
Vill gärna lära käna klassen lite bättre.. Vi är så spridda nu..

Och så har jag ju haft idrott idag. Som vanligt spelar jag minitennis som ensam elev med en bunt lärare innan de dyker upp några till elever. Tre kom idag efter ca 45 minuter och då hann vi med att spela först basket och sen fotboll.
Basket som jag ville. Det var snällt av dom=). Jag är kass på det med.. Men tycker de e roligare än fotboll iaf.
Men idag var fotbollen helt ok. Jag gjorde TVÅ MÅL!!! Det var iofs mina lagkamrater som gjorde jobbet och jag fick den att lägga in jättefint, men det är rätt många gånger som jag lyckats shabbla bort det ändå. Och vid TVÅ tilfällen idag gjorde jag Inte det!! Så vi vann=D. De va nice..

Nu vilar jag och softar en stund. Jag tror jag håller på att bli förkyld=S. Ska göra allt jag kan för att inte bli det..
Om en stund ska jag städa, för Sanna och Jackie ska nog komma hem till mig imorn efter skolan och fika. Mysigt!!

Har massa planer på G, men de får bli en annan gång.. När de närmar sig..
Nu blev ni lite nyfikna va?;)