Underbar härlig vårdag. Nästan sommar.

Oj oj tänker ni.. är det redan dax att uppdatera?
Ja det är det=)
I torsdags var det en helsoft skoldag. Satt och lyssnade massa på förmiddan (inte så ansträngande) och på lunchen och håltimmen åkte jag till stan och shoppade lite förnödenheter. Alltså linser, allergimedecin och jeans. Detta tog ungeräfr tjugo minuter. Så resterande tiden spenderade jag på Cityzoo. De är härliga där=).
Och igår blev fstandet inställt för i slutänden var det bara jag och Nicole som ville festa. Men Annie hörde av sig och föreslog en öl på Bunna, och jag hakade på. Men en öl på Bunna blev några stycken och en del på Grand. Jag var inte beredd på det, hade ju åkt in i skolkläderna och var inte alls uppklädd. Kändes skumt att vara där i jeans, linne och kofta.
Men so what, vi var danssugna. Och äntligen fick jag dansa.
Men vi fick tyvärr kalla det en natt rätt tidigt, då sista bussen till Önnestad går redan tjugo över ett.
Jag hann dock springa in och köpa en dricka som jag riktigt såg fram emot att njuta av på hemfärden.
Men busschaufförgubben sa "ingen dricka" med en sur min så jag fick vackert slänga hela min efterlängtade svalkande dricka i soporna. Oh, vad jag kokade av irritation!
Men men=P

Idag kom mamma och Anna nån gång i förmiddags. Vihar haft en jättemysig dag!
Vi handlade lite fika på matöppet och åkte sen vidare till ett ställe mellan Färlöv och Torsebro där man kan hitta hajtänder. Var där förra året med naturkunskapen och äntligen fick jag komma tillbaka dit och pröva lyckan igen. Jag hittade fyra hajtänder=). Den största behöll jag själv, resten fick mamma och Anna som inte hade sån tur som jag som nästan snubblade över dom. Men fickan åt vi inte där. Efter att ha plockat av topparna av några grenar som låg längs vägkanten (från ett beskuret sånt där skåne-pil-träd?) så bar det vidare till Torsebro Krutbruk. Dit hittade vi också tack vare naturkunskapen och H-Å=).
Det var supermysigt! Tog några bilder på massa fina blommor. Om några veckor kommer nog hela skogen vara täckt av vitsippor... Nu såg vi bar anågra stycken..

Så på hemvägen åkte vi inom kristianstad och köpte middag på Chinawall. Två stycken "fyra små rätter" räckte gott och väl till oss tre. Fick frysa in massa wokad biff och wokad kyckling i nån mumsig sås. Man får verkligen så mycket mat på sånna ställen! De e nice=).
Ikväll har vi sett på Robinson och ätit glass.
Och nu har de åkt. Med katterna..
Saknar dom redan. Både katterna och mamma och Anna. Och Blondie.
Saknar Stefan med. Men han får jag träffa imorgon=)

Snart sovdax. Huh vad tomt det känns här nu=P.


Såhär såg det ut utanför Grand klockan halv ett då de lät folk gå ut å röka. Smockat..




Trädet växer ut stenen!!



PÅSK!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback